G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

?KAZANAMIYORSAK DA AK PARTİ´YE KAYBETTİRELİM? GÖRÜŞÜ ERZURUM´DAKİ SEÇMENİN TEPKİSİNE SEBEP OLDU

?KAZANAMIYORSAK DA AK PARTİ´YE KAYBETTİRELİM? GÖRÜŞÜ ERZURUM´DAKİ SEÇMENİN TEPKİSİNE SEBEP OLDU

ERZURUMLU SEÇMEN CHP, İYİ PARTİ, HDP VE SAADET PARTİSİ´NİN TÜRKİYE GENELİNDE KURDUĞU İTTİFAKA TEPKİLİ

 

 

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala adaylar sahadaki çalışmalarını sürdürüyorlar. Bazıları afaki ve uygulanabilirliği imkânsız olmasına rağmen projeler de görücüye çıkmış durumda. Seçimlerin sonuçlarını şehirlerdeki aday yarışları devam ederken siyasi liderlerin söylem ve duruşları belirleyecek gibi.

TÜRKİYE DÜŞMANLARI NE İSTİYORSA MUHALEFET DE ONU İSTİYOR

Son yıllarda Türkiye´nin birçok alanda ortaya koyduğu başarı ve milli savunma sanayi konusundaki ilerlemeleri küresel güçleri oldukça rahatsız ediyor. Amerika, Fransa  ve tüm Avrupa ülkelerinin destekleriyle varlığını sürdüren terör örgütleriyle Türkiye´ye diz çökertmeye çalışanların Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti düşmanlığı ittifaklarda kendini gösteriyor.

Yüksek teknolojiyi üreten, milli güç unsurlarını kuvvetlendiren, dışa bağımlılığı ortadan kaldıran, hiçbir muhtaçlığa zemin hazırlamayan stratejik birikime dayalı, sabırla, kararlılıkla güç biriktirme sürecini baltalamak isteyen her bir siyasi partinin hedefi Ak Parti´yi 31 Mart seçimlerinde tökezletmek.

DÜŞMAN OKLARI KİMİ GÖSTERİYOR?

Seçimlerde oy kullanacak seçmenler sadece bir şehrin belediye başkanını seçmek için sandığa gitmiyor. Bir şehrin belediyesini emanet etmek için de gitmiyor. Başkan kim olursa olsun yapacağı hizmetler de ortaya koyacağı performans da belli diyen seçmenler sandığa giderken en çok önem verdiği konu sonuçlara kimin sevineceği kimin üzüleceği.

GEZİ İLE BAŞLAMIŞTI

Ülkenin kalkınması ve gelişmesine engel olmak isteyen küresel güçler ve onların içimizdeki piyonlarının ilk tezgâhları gezi olayları olmuştu. Sonrasında 17-25 Aralık ve en son olarak da 15 Temmuz hain kalkışmasını yapanları destekleyen, yüreklendiren ve halen besleyip büyüten çevrelerin Ak Parti´yi hezimete uğratma planı ne yazık ki 31 Mart seçimlerinde de devreye konacak ve seçmenler etkilendirmeye  çalışılacak.

KAYBETTİREN OLMAYACAĞIZ

31 Mart seçimlerinde Erzurum genelinde sandık başına gidecek olan seçmenler, şer ittifakın küresel güçlerin değirmenine su taşıma gayretine inat, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın dünyaya şiddet ve Müslüman katliamı yapan devletlere karşı yürüttüğü onurlu mücadelesine omuz verecek ve Ak Parti´ye desteklerini sonuna kadar vereceklerini söylüyorlar.

KARARSIZLAR AK PARTİ´YE YÖNELİYOR

Yerel seçimlerin yerelde daha bir anlam ve önem taşıdığını gören kararsız seçmenler de Ak Parti´ye yöneliyorlar. Oyunun büyüklüğünü ve Türkiye´nin gelişmesinin  önüne engel koymaya çalışan çevrelere inat Ak Parti´nin kazanması için seferberlik ilan eden duyarlı seçmenler ve özellikle kararsızların son kararı da Ak Parti oluyor. Yapılan son anketler de bunu gösteriyor ki Ak Parti ülke genelinde hızlı bir yükselişe geçti. Erzurum´da da durum farklı değil. Ak parti başta Büyükşehir olmak üzere bütün ilçelerde en yakın takipçisi olan partilere ve adaylarına oy farkını bayağı açmış durumda.

 

 



  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı