G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MERAL AKŞENER ERZURUM´DAN KENDİSİNE OY ÇIKMAYACAĞINI ANLADI

MERAL AKŞENER ERZURUM´DAN KENDİSİNE OY ÇIKMAYACAĞINI ANLADI

MERAL AKŞENER ERZURUM MİTİNGİNDE KENDİSİ SÖYLEDİ KENDİSİ DİNLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum mitinginde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Akşener, yaklaşık 3 Yüz 5 yüz kişilik kalabalığa karşı sanki kendisi konuştu yine kendisi dinledi. Bu durumu farkeden Akşener konuşmasını 30 dakikada bitirdi...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il başkanlığınca İstasyon Meydanı´nda tertip edilen mitinge katıldı. Yağmur altında platforma çıkan Akşener, gördüğü tablo karşısında şoke olurken, karşısında kendsini dinleyen 3 yüz il 5 yüz kişilik kalabalığı sadece Milletvekili Adaylarının aileleri ve İyi Parti Teşkilatlarında görevli kişilerin aile ve aile yakınlarından oluştuğunu görünce Erzurum´dan kendisine oy çıkmayacağını anladı.

Milletvekili Adaylarını kürsüye davet eden Akşener her bir adayın ismi okunduğunda bir köşeden üç beş kişinin alkış yapmasını görünce sanki Milletvekil Adaylarını kendi aileleriyle tanıştırıyormuş gibi oldu. Bu durum karşısında da daha fazla kürsüde durmak istemeyen Akşener konuşmasını sadece 30 dakikada bitirdi. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli