G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

SAKIN EVYAP ERZURUMLU DİYE ÖVÜNMEYİN!

SAKIN EVYAP ERZURUMLU DİYE ÖVÜNMEYİN!

EVYAP´TAN HERKESE ŞAPPUR ŞUPPUR ERZURUM´A GELİNCE YARABBİM SANA ŞÜKÜR

 

 

Erzurumlular 17 yıl aradan sonra Süper Lig´de olmanın sevincini yaşarken, bir yandan da şehrimizin sahipsizliğini gözler önüne seren hareketler karşısında bu sevinç hüzne dönüşüyor.

17 yıl aradan sonra Süper Lig´e yükselen B.B. Erzurumspor içeride ve dışarıda yüz binlerce Erzurumlu işadamının olmasına rağmen takımın forma reklamlarına bile hiç kimsenin destek vermemesi şehirde infial uyandırdı.

Yurt genelinde yüzlerce Ulusal Firmanın işletmecilerinin Erzurumlu olmasına rağmen halen daha kalıcı ve ciddi bir sponsor bulamayan Erzurumspor, Süper Ligde kalabilmek ve şehrimizi bir marka haline getirmek için kendi yağıyla kavrulmaya çalışıyor.

Oysa 1927 yılında Mehmet Rıfat Evyap tarafından Erzurum´da kurulan ve sonradan Türk sabun sektörünün en büyük kuruluşlarından biri haline gelen EVYAP, Erzurumluların adeta gurur kaynağı olmuştur. Türkiye genelinde tüm market raflarında ve kozmetik ürünleri satan mağazalarda EVYAP-ARKO ürünlerini görünce sanki kendi öz malıymış gibi sahiplenen Erzurumlular en çokta birlik, beraberlik ve desteğe ihtiyacımız olan şu günlerde Süper Lig´de mücadele eden Erzurumsporumuzun formalarının önünde EVYAP-ARKO yazmasını beklerken EVYAP´ın Erzurumspor´a destek vermemesi ve sahip çıkmaması karşısında hüsrana uğramış gibiler.  

Geçtiğimiz 6-21 Ekim tarihlerinde Kocaeli Valiliği´nin önderliğinde yürütülen ?Her Okula bir Kodlama ve Robotik Atölyesi? projesinin açılış programında 17 Okul´a Robotik ve Kodlama Atölyesi yapılmasına destek veren firmalara teşekkür belgeleri verilirken Çocukların erken yaşta kodlama eğitimi almalarını sağlamak, yeni fikirlerin gelişimini desteklemek, üreten bir neslin felsefesini aşılayarak ileri yaşlarda daha başarılı bir gençlik oluşturmak amacıyla hayata geçirilen bu anlamlı projeye Erzurumlu bir firma olan EVYAP´ın da destek olması biz Erzurumluları bir yandan sevindirirken, bir yandan da Herkese Şappur Şuppur Erzurum´a Gelince Yarabbim Sana Şükür mü diye üzmüştür. 

Önümüzdeki günlerde Evyapport Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Evyap´ın B.B. Erzurumspor´a tıpkı yıllardır Erzurumluların EVYAP-ARKO markasına sahip çıktığı gibi sahip çıkmasını ve EVYAP-ARKO Markasının Erzurumspor´un formalarının önünde reklamlarının olmasını beklediğimizi tüm Erzurumlu hemşerileri olarak beklediğimizi duyururuz. 



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false