G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

? ?BB Erzurumspor göz bebeğimiz?

? ?BB Erzurumspor göz bebeğimiz?

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanlığına Seçilen Mevlüt Doğan´ı ziyaret ederek başarı diledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanlığına Seçilen Mevlüt Doğan´ı ziyaret ederek başarı dileyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, her daim kulübün yanında olduklarını ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un ilimizin tanıtımında çok büyük rol oynadığını ifade etti.
                Beraberinde Meclis Üyeleri Mehmet Akarsu ve Mustafa Kahveci ile birlikte kulüp tesislerine gelerek yeni yönetime hayırlı olsun ziyareti yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kulüp BaşkanıMevlüt Doğan ile görüştü. Samimi bir havada geçen ziyaret esnasında takıma PTT 1. Ligi´nde başarılar dileyen Başkan Orhan, ? Kulüp başkanlığına seçilen Mevlüt Doğan ve yeni yönetimine üstün başarılar diliyorum. İlimizin göz bebeği olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un her daim yanında olacağız. Spor şehri olan Erzurum´un futbolda özlenen ve arzulanan süper lig sevincini inşallah bu sezon yaşatacağına inancımız tamdır.? şeklinde konuştu.
                  Mavi-beyazlı kulübün yeni Başkanı Mevlüt Doğan ise Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan´ın nazik ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, ?Birlik beraberliğimiz çok önemli. Ben ve yönetici arkadaşlarım büyük bir heyecan ve şevk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir olarak başarılı olmak istiyorsak yediden yetmişe herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Siyasilerimiz, bürokratlarımız, taraftarımız ve basınımız ile bütünlük içeresinde olursak başarı zaten kendiliğinden gelecektir. Bu bağlamda tüm Erzurumluları desteğe çağırıyorum. Aziziye Belediye Başkanımızın da dediği gibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor göz bebeğimizdir. Kendilerine yaptıkları nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. ?dedi. 



Anahtar Kelimeler: Erzurumspor bebeğimiz
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı