G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

MEHMET EMİN ÖZ´DEN AK PARTİ GENEL BAŞKANI VE BAŞKAN ERDOĞAN´A BÜYÜK AYIP

 MEHMET EMİN ÖZ´DEN AK PARTİ GENEL BAŞKANI VE BAŞKAN ERDOĞAN´A BÜYÜK AYIP

HERKES PÜR DİKKAT ERDOĞAN´IN SÖZLERİNİ DİNLERKEN AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MEHMET EMİN ÖZ CEP TELEFONUYLA UĞRAŞIYORDU.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada "İdlib´deki gelişmeler yeni bir sığınmacı tehlikesini ortaya çıkardı. Güvenli bölge olmazsa, kapıları açmak zorunda kalırız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Hava savunma sistemleri, yeni nesil savaş uçakları temini konusunda ülkemizin önüne engeller çıkarılıyor. Önümüze çıkarılan her engel aynı ürünü ve teknolojiyi kendimizin geliştirmesiyle anlamsız hale gelecek. Ülkemize yönelik yaptırımlar, tehditler bize geri adım attıramaz, yürüdüğümüz yoldaki kararlığımızı perçinler" dedi.

Tam da bu sıra da salondaki tüm davetliler pür dikkat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşmalarını alkışlarken salonda bulunan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yanındakilere çevrilen kamera´da Mehmet Emin Öz´ün Recep Tayyip Erdoğan´ı dinlemek yerine Cep Telefonuyla uğraştığı ekranlara yansıdı. 

İŞTE O ANLAR:

/resimler/2019-9/6/0108284464078.jpg

/resimler/2019-9/6/0116549630246.jpg



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı