G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

10 MİLYON TL`LİK İHALE

10 MİLYON TL`LİK İHALE

10 MİLYON TL`LİK İHALE

10 MİLYON TL`LİK İHALE 

Dünya Üniversiteler Kış Oyunları açılış ve kapanış törenleri organizasyonu için açılacak ihaleye, ulusal ve uluslar arası tüm firmaların davetli olduğu bildirildi. Doğrudan temin şekliyle yapılacak ihalenin bedelinin 10 milyon TL olacağı açıklandı.

27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında Erzurum?da düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları açılış ve kapanış törenleri bilgilendirme toplantısına 21 firma katıldı. Ankara Genel Koordinatörlük binasında düzenlenen toplantı Genel Koordinatör Bekir Korkmaz başkanlığında gerçekleşirken, Açılış ve Kapanış Törenleri Komite Başkanı Kenan Şebin ile Kültür Sanat Komite Başkanı Mustafa Küçüköner toplantıya katılan firma yetkililerine bilgi verdi.Erzurum 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, açılış ve kapanış törenleri için açılacak ihaleye, ulusal ve uluslar arası tüm firmaların davetli olduğunu belirterek, törenlerin Kış Oyunları ruhuna uygunluğunun tek şart olduğunu vurguladı. Korkmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ?Organizasyonun ülkemize yakışır şekilde yürütülmesi için gerekli bütün hazırlıkların büyük bir kısmı tamamlanmıştır. Oyunların açılış ve kapanış törenlerinin en iyi şekilde yapılması ülkemizin sportif organizasyonlara verdiği değer açısından da çok önemlidir. Yapılacak çalışmaların Winter Universiade?nin ruhuna uygun olmakla birlikte Erzurum ve Türkiye?nin özgünlüğünü ve kış sporları sportif konseptini ön plana çıkaracak içerikte ve nitelikli olması gerekmektedir ?? dedi.

PROJELERİ HDK 
DEĞERLENDİRECEK

İhaleye katılacak firmaların törenler için hazırlayacağı projeleri, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak?ın Başkanlığı`ndaki Hazırlık ve Düzenleme Kurulu değerlendireceğini kaydeden Korkmaz, doğrudan temin şekliyle yapılacak ihalenin bedelini 10 trilyon olarak ifade etti. Açılış ve kapanış törenlerinden sorumlu Komite Başkanı Kenan Şebin ise, törenlerin kapsamı hakkında firma yetkililerine detaylı bir sunum yaptı. Açılış kapanış törenleri için gerçekleştirilecek ihale süreci önümüzdeki günlerde başlayacak.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false