G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ABDULKADİR AYDIN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN SAHAYA İNDİ

ABDULKADİR AYDIN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN SAHAYA İNDİ

Abdulkadir Aydın, 24 Haziran´da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı Başkan Yapacağız?

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 24 Haziran Seçimlerinin Türkiye´nin geleceğini ilgilendiren kader seçimi olduğunu belirterek, "İnşallah, 24 Haziran´da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı Başkan Yapacağız?dedi.

Cumhur ittifakının Türkiye´nin üzerine karşı oynanan senaryolara karşı oluşan milli cephe olduğunu ifade eden Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, ?Bizlere milli ve tarihi bir sorumluluk yükleyen 24 Haziran Seçimleri, Cumhurun, yani milletin kendisini oylayacağı, milletin kendi kaderini belirleyeceği tarihi bir seçimdir. Bu seçim, Türk düşmanlığı besleyen egemen güçlerle, Türkiye muhalifliği yapanlarla mücadeledir. Bu millet 15 Temmuz´da nasıl birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olmuşsa, Yeni Kapı ruhuyla nasıl tek vücut olmuşsa, 24 Haziran Seçimlerinde de Cumhur İttifakıyla kenetlenecektir. Ülkemizin geleceğini ilgilendiren bu seçimlerde,  Türkiye üzerinde oynanan çirkin senaryoları 15 Temmuz´da olduğu gibi, yine bertaraf edeceğiz. 16 Nisan´da olduğu gibi 24 Haziran´da da milletin iradesi çok daha güçlü bir şekilde sandığa yansıyacaktır? dedi.

24 Haziran seçimlerinin Türkiye´nin kaderini oylayacağı bir seçim olacağını söyleyen Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, ?Her seçim döneminde partimize olan teveccüh artıyor. Milletimizle gönül bağımız her geçen gün daha da güçleniyor. Bizim tek derdimiz, milletimize en iyi hizmeti sunmaktır. Milletimizin, partimize olan ilgisi ve güveni sorumluluğumuzu arttırmaktadır. Hamdolsun bizler, bu sorumluluğun farkındayız ve bu inançla hareket ediyoruz. 24 Haziran´da da önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Çok çalışacağız. İnşallah, hemşehrilerimizin desteğiyle Erzurum´dan en iyi oy oranıyla Ankara´ya güçlü bir destek sunacağız. Listede olan, olmayan dava arkadaşlarımızla, partiye gönül veren tüm kardeşlerimizle birlikte sahada olacağız. Unutmamalıyız ki, bizim için öncelikli olan davanın kendisidir. Davamız tüm makamların üstündedir. AK Partili olmak bu anlayışı gerektirir? diye konuştu.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, 24 Haziran´da yapılacak seçim için startın Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmesinin ardından sahaya indi. Horasan ilçesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Aydın, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

"Çalınmadık kapı kalmayacak"

Seçimlere sayılı günler kala gece gündüz demeden sahada olan ve seçimin önemini anlatan Başkan Aydın, Kazım Karabekir mahallesinde bulunan Meslek Yüksek Okul Caddesindeki Belediye Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aydın değerli hemşehrilerine daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için araç filosuna yeni kazandırdıkları harfiyat kamyonunu gösterdi. Ardından vatandaşların dilek ve isteklerini dinleyen Başkan Aydın İlçe de devam eden Adnan Menderes Mahallemisinin kırık yolu caddesinde asfalt çalışmaları yapan personelinin yanıa giderek buradaki çalışmalarıda yerinde inceleyip yine mahalle halkıyla sohbet edip 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Birlik, bereket ve bolluk için "Vakit Türkiye Vakti, Vakit Horasan Vakti" sloganıyla İlçedeki ziyaretlerini sürdüren Başkan Abdulkadir Aydın, İlçe esnafını tek tek ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinledi. Türkiye´nin her alanda istikrarının devamı ve yeni sistemin başlangıcı için bu seçimin tarihi öneme sahip olduğunu söyleyen Başkan Aydın, İftar´da sofrasında da vatandaşlarla bir araya geldi. İftar sonrasında da boş durmayan Başkan Aydın, AK Parti Horasan İlçe teşkilatı ile birlikte eski Kars caddemizde bulunan kahvehanede vatandaşlarla sahura kadar bir arada oldular.

Öte yandan Başkan Aydın´nın seçim çalışmaları sadece ilçe merkezi ile de sınırlı kalmıyor. Kırsalda ve köylerde bulunan vatandaşlarla da sık sık bir araya gelen Başkan Aydın, 24 Haziran´a kadar her eve giderek seçimin önemini anlatacaklarını ifade etti.



  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli