G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ABİŞ HOPİKOĞLU KEMAL´İN ÖLÜM HABERİNİ DUYUNCA GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

ABİŞ HOPİKOĞLU KEMAL´İN ÖLÜM HABERİNİ DUYUNCA GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

ABİŞ HOPİKOĞLU KEMAL´İN ÖLÜM HABERİNİ DUYUNCA GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

 

 

 

Trabzonspor´a fanatikliği ile Trabzonspor taraftarları ve camiasının hatta Tüm Türkiye´nin gönlünde taht kuran Kemal Onur Sevinç´ten acı haber geldi.  

Dört yıl önce, kanser hastalığının bir çeşidi olan yumuşak doku tümörüne yakalanan minik Trabzonspor taraftarı Kemal Onur Sevinç tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Trabzonspor Medical Park Baskebol Takımı Başkanı Erzurumlu Hemşerimiz Abiş Hopikoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bordo-Mavililerin bu sezon oynadığı Best Balıkesir maçı öncesi Kemal Onur ile bir araya gelerek hastalığına dikkat çekmek için maske takmıştı.

Önceki gün Kemal Onur Sevinç´in ölüm haberini alan Abiş Hopikoğlu göz yaşlarını tutamadı.

Hopikoğlu, "Minik yavrumuzun 4 yıldır mücadele ettiği hastalığına yenik düşmesinin derin üzüntüsünü yaşamaktayım. Kemal Onur Sevinç bizlerin adeta maskotu haline gelmiş, tüm camiamızın sevgisini kazanmış bir evladımızdı. Biz onun bu yakalandığı amansız hastalığın psikolojisinden uzaklaşması, moralini yüksek tutması için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti gösterdik. Trabzonspor Camiası başta olmak üzere tüm Türkiye Kemal Onur Sevinç´in ölüm haberine derinden üzülmüştür. 

"Mekanın cennet olsun güzel çocuk!? ifadelerini kullandı.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false