G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ADNAN YILMAZ´A DOST KAZIĞI MI?

ADNAN YILMAZ´A DOST KAZIĞI MI?

Kültür Eğitim Vakfı´nın Aday Adaylık Sürecinde Yapmış Olduğu Zamanlaması Manidar Açıklamanın SIR PERDESİ ÇÖZÜLÜYOR!

 

Mehmet Kırkıncı Hocaefendi´nin fikir ve manevi desteği ile kurulan ve bölgede eğitim, öğretim alanında hizmet veren Erzurum Kültür Eğitim Vakfı (EKEV), seçim çalışamaları öncesi isminin siyasete alet edilmesine karşın bir duyuru yayınlamıştı.

Erzurum Kültür Eğitim Vakfı Zamanlaması manidar Aday Adaylık sürecinde yayınlamış olduğu duyuru´nun, bir nevi AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz´ın 1 Kasım Seçimlerinde Aday Gösterilmemesi için Altın vuruş olarak kamuoyunda yankılandı.

Peki! Erzurum Kültür Eğitim Vakfı geçen 5 yıllık zaman diliminde AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz´ın gerek Mehmet Kırkıncı Hocaefendiye yakınlığı gerekse Erzurum Kültür Eğitim Vakfı´na olan yakınlığından hiç gocunmamış, Adnan Yılmaz´ın Milletvekilliği süresince böyle bir rahatsızlık duymamış, hatta Hocaefendinin yeğeni olarak kamuoyunda tanınan Abdülhekim Kırkıncı ile çok sıkı yakınlığı ve birlikteliği her defasında dile getirilmesine rağmen böylesi bir rahatsızlık duyulmamış. 7 Haziran seçimleri öncesi sessiz kalınmış ve bugün her ne olmuşsa duyduğu rahatsızlığı dile getirmiştir.

SIR PERDESİ ÇÖZÜLÜYOR

Bu Açıklamanın Arkasında yatan rahatsızlık ne?

Erzurum Kültür Eğitim Vakfı Bu Açıklamayı 2500 Metrekare BİLABEDEL Karşılığı aldığı Belediye Başkanının Direktifleriyle mi yaptı?

Hangi Belediye Başkanı Bu Duyurunun yapılması İçin Erzurum Kültür Eğitim Vakfı´na BİLABEDEL Karşılığı 2500 Metrekare Arsa Verdi?

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz´ın 30 Mart mahalli seçimleri öncesi adeta kanını kaşığa dökerek desteklediği Belediye Başkanının Dost Kazığı mı?

TÜM AYRINTILARIYLA HEPSİ AMA HEPSİ PAZARTESİ GÜNÜ HAFTAYA BAKIŞTA...

BİZİ TAKİP EDİN....



Anahtar Kelimeler: ADNAN YILMAZ DOST KAZIĞI
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli