G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Adnan Yılmaz Aziziye ilçesinde Seçim çalışmalarını sürdürdü

Adnan Yılmaz Aziziye ilçesinde Seçim çalışmalarını sürdürdü

Yılmaz Oyumuz Hergeçen gün artıyor

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz Aziziye ilçesinde yapılan anket sonuçlarını açıkladı ve Ak Parti'nin oy oranının yükselişe geçtiğini ve inşallah 6-0 yaprak meclise gideceklerini söyledi.

OYUMUZ HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR. HEDEF 6'DA 6”

Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz seçim çalışmalarını Aziziye ilçesinde sürdürdü. Yılmaz, ilk olarak Ak Parti Aziziye İlçe teşkilatını ziyaret etti. Yılmaz, yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki çalışmalarından dolayı Aziziye ilçe teşkilatına teşekkür eden Yılmaz, 7 Haziran'daki hedeflerinin 6'da 6 olduğunu yeniledi.

Yılmaz daha sona Aziziye İlçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve partililer ile birlikte ilçeye bağlı Yenice, Özbek, Sakalıkesik, Adaçay, Tınazlı ve Söğütlü mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

TÜRKİYE DÜŞMANLARI AK PARTİ'YE SAVAŞ AÇMIŞ DURUMDA”

7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin Kurtuluş Savaşı gibi tarihi bir önemi olduğuna dikkat çeken Yılmaz, milletin üzerinde egemen olmaya, ülkeyi demokrasi dışı saldırılarla yıpratmaya çalışarak Türkiye'yi o eski acı günlere döndürmek isteyenlerin Ak Parti'ye karşı açıkça bir savaş içerisinde olduklarını söyledi. Yılmaz:

Ak Parti ile çok önemli reformlar yapıldı bu ülkede. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve daha birçok alanda… Bunlar AK Parti'yi değil millete hizmet gitmesini istemiyorlar. Çünkü millete hizmet giderse Türkiye büyüyecek… Bu da onların işine gelmiyor. Darbeci zihniyetin bir eseri olan anayasa ile yönetiliyoruz maalesef. Gelin anayasa yapalım diyoruz gelen yok. Peki, ne istiyorlar. Oda belli değil. Dillerinde icraatın kelimesi yok. Tek dertleri Ak Parti, Cumhurbaşkanı olmuş. Bunların iktidar olmak gibi bir gayeleri yok zaten.” dedi

‘BELEDİYELERİMİZ BİRBİRİYLE UYUMLU ÇALIŞIYOR'

Belediye Belediyelerimizin verdiği hizmetleri hiçe sayıyorlar. Bakın henüz 14 ay geçti yerel seçimlerin üzerinden. Ve ciddi adımlar atıldı. Hem büyükşehir belediyesinde hem de ilçe belediyelerinde. Belediye başkanlarımız uyum içinde çalışıyor. Allah nazarlardan saklasın.

Yılmaz ziyaretleri sırasında kendisine yakın ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederken, çocuklara ise bir takım hediyeler dağıttı.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli