G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Adnan Yılmaz Şenkaya`da Seçim çalışmalarını sürdürdü

Adnan Yılmaz Şenkaya`da Seçim çalışmalarını sürdürdü

Şenkaya`da yoğun ilgi

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına Şenkaya ile devam etti. Şenkaya ilçesinde partililerle bir araya gelen Yılmaz yeni anayasayı anlattı. Yılmaz daha sonra vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına Şenkaya'da devam etti. Yılmaz, ilk olarak Ak Parti Şenkaya İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada bir konuşma yaptı. Yılmaz, darbe anayasasını hatırlatarak partililere yeni anayasayı anlattı. 

Yılmaz buradan belediye başkanlığı binasına geçerek Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan'ı makamında ziyaret etti. Yılmaz Belediye'nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ak Partili Aday, daha sonra Şenkaya İlçe Kaymakamlığına giderek Kaymakam Ahmet Özkan'ı makamında ziyaret etti. Yılmaz'ın bir sonraki durağı ise Öğretmen Evi'ndeki bir kermes oldu. 

VATANDAŞLARI SANDIK BAŞINA GİTMEYE DAVET ETTİ

Kermesin ardından ilçe vatandaşlarıyla bir araya gelen Yılmaz, vatandaşlarla uzunca sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, Ak Partinin icraatlarını anlatarak hizmetlere devam edileceğini belirtti. Yılmaz, verilecek bir oyun önemine dikkat çekerek tüm vatandaşların demokrasi adına sandık başına gitmesi gerektiğini vurguladı.



  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı