G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ahmet Küçükler`in Eserleri Birer Birer açılıyor

Ahmet Küçükler`in Eserleri Birer Birer açılıyor

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi hizmete açıldı

Palandöken Dağı`nın eteklerine yaptırılan, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in katılımıyla açılış gerçekleşti.

Erzurum`da Palandöken Dağı`nın eteklerinde geçtğimiz yıl yaptırılan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi`nin sezon açılışına Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışa törenine saat 19.30'da gelen Fatih Terim, yaklaşık 10 dakika durdurduktan sonra alandan ayrıldı.

Fatih Terim için özel güvenlik görevlileri etten duvar örürken fotoğraf çektirmek isteyenler arasında zaman zaman izdiham yaşandı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi`nin kurdelesini keserek açılışı yapan Fatih Terim Erzurum'da olmaktan çok mutluyum. Böyle güzel bir spor tesisini açmak benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Bizde bu tesisi daha da hareketlendirmek için Haziran ayında 3 UEFA koşusu yapacağız burada. Antrenörlerimiz burada olacaklar. Burada Futbol Federasyonu`nun bir kontağı da olursa çok memnun oluruz. Birçok gencimizin eğitim fırsatı olur” diye konuştu.



  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli