G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK PARTİ ERZURUM´DA YENİ İL BAŞKANLIĞI HAREKETLİLİĞİ

AK PARTİ ERZURUM´DA YENİ İL BAŞKANLIĞI HAREKETLİLİĞİ

AK Parti Eski Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı´ya Yakınlığıyla Bilinen ve Halen Mustafa Ilıcalı´nın Hukuk Danışmanlığı Görevini Sürdüren Av. Hakan Karadabağ´ın Erzurum İl Başkanlığı İçin En Güçlü İsim Olduğu Söyleniyor

 

24 Haziran seçimlerinde 60 Bin oy kaybederek İYİ Parti´ye bir milletvekili kaptıran AK Parti Erzurum İl Teşkilatı 31 Mart mahalli seçimlerinde de Erzurum´dan 110 Bin civarında oy kaybedince Genel Merkez Mehmet Emin Öz Başkanlığındaki Erzurum İl Teşkilatında köklü bir değişime gitme sinyalleri verdi.

Ak Parti kulislerine göre kongre öncesinde kabine ve partide köklü bir değişim beklenmemesi gerektiğini ifade eden AK Parti kaynakları, teşkilattan-parti yönetimine kadar olan tüm kademelerdeki büyük değişimin kongrelerle gerçekleşeceği dile getiriyor. İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve ekibinin istifa ettirilmeden kongre sürecinde yeniden İl Başkanlığına Aday olmaması istenecek. Yine Kongre sürecinde Kadın ve Gençlik Kolları birimlerinde de değişikliğe gidileceği konuşuluyor.

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın ve AK Parti Genel Merkezinde Yerel Yönetimlerden sorumlu yetkililerin kesin görevden alınması kararı verdiği 10 İl başkanından birisi olan Mehmet Emin Öz´ün önümüzdeki kongre sürecinde Parti içi davranışlarının da rapor edileceği edinilen bilgiler arasında.

Ankara kulislerinde bunlar konuşulurken, AK Parti Eski Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı´ya yakınlığıyla bilinen ve halen Mustafa Ilıcalı´nın Hukuk Danışmanlığı görevini sürdüren Avukat Hakan Karadabağ´ın Erzurum İl Başkanlığı için en güçlü isim olduğu öne sürülüyor.

AK Parti´nin Erzurum´daki köklü isimlerinden olan ve uzun süre seçim işleri başkanlığı görevini yürüten Av. Hakan Karadabağ 24 Haziran Seçimlerinde Milletvekilliği için Aday Adayı olup AK Parti İl yönetimindeki görevinden istifa etmişti.  



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı