G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK Parti Milletvekili Aydemir: ´Birlikte rahmet vardır´

AK Parti Milletvekili Aydemir: ´Birlikte rahmet vardır´

Erzurum Milletvekili Aydemir, ´Bizi ayakta tutan gücümüz, tüm unsur ve motiflerimizle ortak iman, şuur, tarih ve vicdanımızdır..

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ´Bizi ayakta tutan gücümüz,  tüm unsur ve motiflerimizle ortak iman, şuur, tarih ve vicdanımızdır. Ecdadımızın ifade ettiği ruhtur. Milletimizi,birbirini seven ve sayan insanlardan oluşan bir bütün halinde ifade eden en büyük kuvvetimiz budur.´ dedi.
 
ORTAK İMAN VE VİCDAN
 
Milletimizin dayandığı temelleri sarsmak, zedelemek ve yıkmak isteyenlerin kardeşi kardeşe düşürmek istediğini, bu hain senaryo ve sahnelenen oyuna karşı ortak iman ve bunun eseri olan müşterek vicdanla hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, ´Hepimiz,tefekkürümüzü, heyecan ve tepkilerimizi, gerek edebiyatımızın ve gerekse milli vicdan ve basiretimizin abide şahsiyeti Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy´un İstiklal Marşı´nda vurguladığı manada buluşturmalıyız´ dedi.
 
YÜREĞİMİZ BİR ATAR
 
Mehmet Akif´in, "Sen! Ben! desin efrâd, aradan vahdeti kaldır/Milletler için işte kıyamet o zamandır" dizelerini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ´Gerek siyasi, gerek sosyal, gerek ekonomik ve gerekse kültürel hayatımızın tek parça halinde ve anlaşmış bir düzen içinde tek bir yürek gibi atması tek amacımız olmalıdır.´ ifadelerini kullandı.
 
BİRLİKTE RAHMET VARDIR, HATIRLATMASI
 
Milletvekili Aydemir, ´Kurani boyutta, ´Bütün müminler kardeştir´ hakikatine iman edenler, ruhlarıyla Hazreti Peygamberin ´Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır´ uyarısına teslim olanlar, yine Akif´in, ´Sizi bir âile efradı yaratmış Yaradan/Kaldırın ayrılık esbâbını artık aradan" çağrısından ilham alanlar,elbette hain bir bölücülük ablukası oluşturmak isteyenlere izin vermeyecek, bu mübarek topraklar bir kardeşlik coğrafyası olarak ilelebet ayakta kalacaktır.´ dedi.
 
BÜTÜN MÜMİNLER KARDEŞTİR
 
´Kaynağını ilahi mesajdan alan, yeryüzüne huzuru, emniyeti, iman nurunu, insanlık şefkat ve adaletini bu iman ile taşıyan, Türkü, Kürdü ve tüm unsurları ile yüce bir milletin evladıyız´ diyen Milletvekili Aydemir, ´Vatanı, bayrağı, kıblesi aynı olan, vicdanı, irfanı ve imanı aynı kaynaktan beslenen ve bütün müminler kardeştir hakikatine ruhunu teslim edenler, kardeşlik hukukunu incitecek, onu zedeleyecek her türlü anlayış, tutum ve girişimi teneffürle karşılamakta ve telin etmektedir." kaydını düştü.
 
AHDE VEFANIN GEREĞİ KARDEŞLİKTİR
 
Bezmi ezelde, kaalü bela ekseninde yaradılmışların ahde vefa, va´de sadakat doğrusunda buluşmasının gereklilikten öte, bir iman şartı olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, ´Girmeden tefrika bir millete düşman giremez/Toplu attıkça yürekler onu top sindiremez´ gerçeğini hiç ama hiç kimse unutmamalıdır. ´ hatırlatmasını yaptı.
 
ÖLÜMÜNE, İLELEBET KARDEŞİZ..
 
Türkiye´de bölücü dış mihrakların kardeşi kardeşin karşısına dikmek amacıyla hain bir senaryoyu sahnelemek peşinde olduğunu söyleyen Milletvekili Aydemir, ´Türkiye´yi doğu, batı, kuzey, güney diye ayrılık haritası içinde tarif etmeye kalkışanlar, böylesi bir ayrılığı hayal edenler gaflet, delalet ve ihanet içindedirler. Biz aynı ilahi mesajda yüreklerini buluşturan, amentüsü bir olan, vatanı, bayrağı tek bir milletiz. Kurtuluş Savaşı mucizesini Türk´ü, Kürdü ve bütün unsurlarıyla ile Dünya tarihine yazdıran bir 
milletiz. Kurani boyutta ölümüne kardeşiz. Hiçbir hain çaba bu gerçeği değiştiremeyecektir´ dedi.
 
SAĞDUYU, İMANIMIZIN GEREĞİDİR
 
Son günlerde gündeme gelen ve sıkça vurgulanan Sağduyu çağrılarına da değinen Milletvekili Aydemir, ´ Hiç kimse bu milletin sağduyusundan şüpheye düşmemelidir. Hınıs´tan Aşkale´ye,Tekman´dan Oltu´ya, Karayazı´dan Narman´a, Karaçoban´dan Hasankale´ye, Çat´tan Şenkaya´ya kadar bu coğrafya, bölücü, ayrılıkçı düşüncelere, kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışan hain senaryolara karşı aynı iman ve heyecanla ortak bir duruş göstermekte, ihanete benliğini kurban etmiş zavallıları 
telin etmektedir.´ dedi.
 
KARDEŞLİK UFKUNDAYIZ
 
´Biz, bu coğrafyanın evlatları, bu muazzez toprakların çocukları olarak, ecdadımızın çizdiği kardeşlik ufkundayız. Hepimiz ölümüne kardeş; hepimiz, Karayazı, İspir, Çat, Uzundere, Tekman, Pasinler,Tortum, Köprüköy´üz." ifadelerini kullanan Milletvekili Aydemir, ´Bizim kardeşlik hassasiyet ve dikkatimiz imanımızın gereğidir. İnancımızın şartıdır. Muazzez ecdadımızın buluştuğu ve uğruna canını feda ettiği tek gerçek, kardeşliktir. Milli Şairimizin, ´Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı/ Düşün 
altındaki binlerce kefensiz yatanı/ Sen şehid oğlusun incitme yazıktır atanı´ hakikati yol haritamızdır. Biz, ecdadımızın bize miras bıraktığı kardeşlikten asla ve kat´a taviz vermeyeceğiz. ´Yol varsa budur, bilmiyoruz başka çıkar yol´.´ vurgusunu yaptı.
Milletvekili Aydemir, mesajının son bölümünde, ´Vatanımızın birliği, bütünlüğü, devletimizin bekası, milletimizin dirliği, bu coğrafya evlatlarının ilelebet kardeşlik ufkunda yürümesi adına canlarını feda eden şühedamızı rahmet ve minnet anıyoruz. Gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.´ İfadelerini kullandı.


İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false