G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ak Parti Pasinler´de Seçim Koordinasyon Merkezinin Açılışı Yapıldı

Ak Parti Pasinler´de Seçim Koordinasyon Merkezinin Açılışı Yapıldı

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Pasinler Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı.

 

 

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi siyaset her geçen gün hızlanmaya başladı. Adalet Ve Kalkınma Partisi Pasinler Seçim Koordinasyon Merkezi bugün partililer ve yoğun bir vatandaşın katılımıyla açılışı yapıldı. Açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Ak Parti Pasinler Belediye Başkan Adayı Ahmet Dölekli, Ak Parti Pasinler İlçe Başkanı Hanifi Temirlenk, İl Kadın Kolları Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Pasinler Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışından konuşan Ak Parti Pasinler Belediye Başkan Adayı Ahmet Dölekli, bugün karargahımızın açılışını değerli başkanlarımızla gerçekleştiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Ak Dava´nın neferleri olarak seçim çalışmalarımıza hız verdik. Bugünden itibaren seçim çalışmalarımızı seçim koordinasyon merkezimizden yürüteceğiz. Pasinler´e hizmet etmek için talip olduk. İnşallah Pasinler´e en güzel hizmetlerin yanı sıra önceliğimiz istihdama yönelik çalışmalarımız olacak. 15 Yıllık Ak Parti belediyeciliğine sizlerin desteğiyle bir 5 yıl daha ekleyip, yapılan hizmetlere hizmet ekleyeceğiz şeklinde konuştu. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, Mevcut Belediye Başkanımız Ünsal Sertoğlu ile Pasinler ilçemize çok güzel hizmetler yaptık. Şimdi de değerli kardeşim Başkan Adayımız Ahmet Dölekli ile siz değerli Hasankaleli hemşehrilerimiz ile birlikte hizmet etmek istiyoruz. "Pasinler´i Aziziye, Palandöken ve Yakutiye gibi Merkez İlçemiz yapacağız." Pasinler´in merkez sekiz mahallesinde taziye evi yaptık. Büyük Köylerimize de taziye evlerini yaptık. Bütün köylerimizin yollarını asfalt ile buluşturduk. Şehir merkezinde peyzaj çalışması altında cumhuriyet caddesinin ana arterlerinde giydirme çalışması yaptık. Ara arterleri de bu yıl devam ettireceğiz. Pasinler´imizi bizler merkez ilçe ilan ettiklerini belirtti.



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli