G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK Parti toplanıyor!

AK Parti toplanıyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında gerçekleşecek AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı başlıyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yarın başlıyor.AK Parti İl Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanları ve Milletvekilleri görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Ankara´nın Kızılcahamam ilçesinde toplanacak. 5 - 6 Ekim günleri milletvekillerinin toplantısının ardından 9 - 10 Ekim tarhinde de il başkanları ve büyükşehir belediye başkanları bir araya gelecek.

KAPANIŞ KONUŞMASI İLE SONA ERECEK 

Kamp, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açılış konuşmasıyla başlayacak, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Mahir Ünal genel merkez çalışmalarına ilişkin, AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ise TBMM grup çalışmalarına ilişkin birer sunum yapacak.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay´ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili yapacağı sunumunun ardından, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun birer sunumu olacak.Pazar günü ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ekonomi konusunda bir konuşma yapacak.Kamp, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan´ın genel istişare ve değerlendirmenin ardından yapacağı kapanış konuşmasıyla sona erecek.



Anahtar Kelimeler: Parti toplanıyor
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı