G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK PARTİ ERZURUM DA BİR DÖNEM SONA ERDİ

AK PARTİ ERZURUM DA BİR DÖNEM SONA ERDİ

AK PARTİ ERZURUM DA BİR DÖNEM SONA ERDİ

Ak parti İl başkanlığı görevini 2006 yılından beri sürdüren İl Başkanı Murat Kılıç görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Günlerdir şehrin siyasi kulislerinde konuşulan Ak Parti İl ve İlçe yönetimlerinde değişiklik olacağı söylentisi gerçek çıktı ve İl Başkanı Murat Kılıç Kendisine yakınlığıyla bilinen Yakutiye ilçe başkanı Yunus Şahin istifalarını açıkladılar. Açıklanan istifalar ile birlikte şehrin siyasi kulisleri hareketlendi.
Yaşanan istifalardan sonra yeni yönetimlerin atama sonucu oluşturulacağı bilgisi kulislerde konuşuluyor. 
2006 yılında AK Parti Erzurum İl yönetim kurulu üyesi olarak başladığım siyasi hayatıma 2009 yılında 3. Olağan kongre ve 2012 yılında da 4. Olağan kongreyle devam ettiğim 5 yıllık il başkanlığı görev süremiz içerisinde şükürler olsun partimizin oylarını hep artırarak milletimizin desteğine mazhar olarak zaferle çıktık. Geldiğimiz bu sürecin sonunda teşkilat başkanımız Süleyman Soylu ile bugün yaptığımız karşılıklı görüşme sonunda teşkilatlardaki yenilenme düşüncesi çerçevesinde görevimden istifa ettiğimi tüm hemşehrilerimle ve Ak parti ailesiyle paylaşıyorum.
Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, birlikte yol yürüdüğüm tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte ülkemin, milletimin ve partimin hizmetinde olacağımı bu vesileyle ifade etmek istiyorum

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı