G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK PARTİ İL BAŞKANI KILIÇ;

AK PARTİ İL BAŞKANI KILIÇ;

AK PARTİ İL BAŞKANI KILIÇ;

İL BAŞKANI KILI ERZURUM `EVET` ORANI AÇISINDAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, `Erzurum şuan seçmen sayısının içindeki `evet` oranı açısından  Türkiye  birincisi görünüyor` dedi. 

Kılıç beraberindekilerle birlikte, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti`ni (DAGC) ziyaret ederek, referandumda Erzurum`un aldığı oy oranını değerlendirdi. 

Kılıç, burada yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının referandum sürecinde gösterdiği duruşun son derece önemli olduğunu belirtti. Erzurum`un referandumda ciddi bir duyarlılık gösterdiğini ifade eden Kılıç, şunları kaydetti: 
`Erzurum şuan seçmen sayısının içindeki `evet` oranı açısından Türkiye birincisi görünüyor. Erzurum`un bu konudaki duyarlılığı, duruşu Türkiye `ye mesajdır. Erzurum`da da herkes parti düşüncesini, mülahazasını bir tarafa bıraktı. Bu MHP içinde böyle diğer partiler içinde böyle. Elde edilen başarı Erzurumlu`nun bu konuda ne kadar hassas ve duyarlı olduğunun  göstergesidir . Tüm hemşehrilerimize minnettarız. Erzurum insanına bizim çok borcumuz var.  Türkiye `de Erzurum gibi başka bir şehir yok.` 

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy da, Erzurum`un referandumda elde ettiği oy oranına başka bir zaviyeden baktığını belirterek, oy oranındaki yüzde 87`lik `evet` oranını 2011 yatırımları ve  Sağlık  Bakanı Recep Akdağ`ın kente yaptığı yatırımlara bağladığını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli