G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AKDAĞ GAZETECİLERİN SORUNULARINI CEVAPLADI

AKDAĞ GAZETECİLERİN SORUNULARINI CEVAPLADI

AKDAĞ GAZETECİLERİN SORUNULARINI CEVAPLADI

AKDAĞ GAZETECİLERİN SORUNULARINI CEVAPLADI  

Bakan Akdağ, Rixos Otel`de UNICEF ile ortaklaşa gerçekleşen "Çocuklara Yönelik İnsani Yardım Girişimi 2012 Raporu" ile Türkiye`nin dünyada acil durumlar ve afete hazırlık alanlarındaki rolünün paylaşacağı basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.  
Akdağ, Antalya`da 6 yıl önce 12 yaşında olan E.Y. adlı kızı, babasından 5 bin lira karşılığında aldıktan sonra bir de satış sözleşmesi imzalatan Yusuf A. (54) ile ilgili soru üzerine, "Olayın detaylarını bilmiyorum. 

Buna benzer olaylar kabul edilemez. Bu bir insanlık suçudur. Bunun hukuk da kabul etmiyor. Bu olayın ardından hukuk ciddi bir şekilde gitmelidir. Hukuk kararını bir an önce vermesi gerekir" dedi.  
Bir gazetecinin, ilaç alımı protokolünün imzalandığını hatırlatması üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik`e teşekkür eden Akdağ, "İlaç olmadan hastalar tedavi olamaz. İlaç sektörü ile ilgili ciddi tartışmalar yaşandı. Buradan Çalışma Bakanı Faruk Çelik`e teşekkür ediyorum. Olayı olumlu bir şekilde kamuoyuna anlattı. Halkımıza hayırlı olsun. Buradan verdikleri desteklerden dolayı eczacıları da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 16.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu