G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

AK PARTİLİLERİ ŞOK EDECEK İDDİA…

AK PARTİLİLERİ ŞOK EDECEK İDDİA…

AK PARTİLİLERİ ŞOK EDECEK İDDİA…

7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti'den Adayı Olan Prof. Dr. Mevlüt Said Keleş hakkında öyle bir İddia ortaya atıldı ki, Bu İddia Listelerin açıklanacağı güne kadar konuşulup tartışılacağa benziyor.

Geçtiğimiz Hafta Sonu Ankara'da AK Parti Genel Merkezince yapılan Erzurum Aday Adayları Yoklaması öncesi AK Parti Milletvekil Aday Adayı Mevlüt Said Keleş'in Aday görüşmeleri sırasında Erzurum Merkez İlçe Belediyelerinde halen mevcut görev yapan bir Başkan Yardımcısı aracılığıyla, AK Partili Yetkililere Bir Adet Cv ve Sanki Erzurum'un ve Ülkemizin Manevi Şahsiyetlerinden Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'nin göndermiş olduğu Mevlüt Said Keleş'in Aday Gösterilmesi için yazdığı ve AK Parti Genel Merkezindeki yetkililer tarafından Dikkate alınması için bir Referans Mektubu ulaştırdılar. İddiası Çok Su kaldıracak gibi görünüyor.

Ankara'da geçtiğimiz hafta sonu bu durumu farkeden AK Partililerin İddialarına göre; Şehrimizin ve Ülkemizin Manevi Önderlerinden, Allah Dostu Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'nin Geçtiğimiz Hafta Sonu Ankara'da Yapılan Yoklamalara Damgasını vuran Mevlüt Said Keleş'in AK Parti yetkililerine ulaştırdığı bu Referans Mektubundan haberdar olmadığını da savundular. Kırkıncı Hocaefendimizin böylesi bir durumla kendi çıkar ve emelleri uğruna İsminin anılması gerek Erzurumlu hemşerilerimizi gerekse Kırkıncı Hocaefendi'yi çıkarsız ve menfaatsiz severek gönül veren kişileri derinden yaralamıştır. Dediler.  

” Mevlüt Said Keleş şehrimizin ve Ülkemizin Manevi Önderlerinden Allah Dostu, Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'nin cemaatine yakınlığıyla gerek Atatük Üniversitesi'nde gerekse Tüm şehirde herkes tarafından bilinen bir kişidir. Son günlerde AK Partililer tarafından ve Kırkıncı Hocaefendi'ye yakın olarak bilinen çevrelerde, Mevlüt Said Keleş'in gerek Siyasette gerekse Politik arena da Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'nin Manevi şahsiyetiyle uyuşmayan, entrikalara, ayak oyunlarına baş vurduğunu görüyoruz. diye konuştular.

Gazetemiz aracılığıyla AK Parti Genel Merkezindeki yetkilere de seslen vatandaşlarımız, Erzurum'un ve Ülkemizin Manevi Önderlerinden olan Mehmet Kırkıncı Hocaefendimiz, Son günlerde Sağlık Problemlerinden dolayı hayatının geri kalan kısmını İbadet ve Ülkemizin birlik, Beraberlik ve kardeşliği için dua ile geçirmektedir. Siyasetin hiçbir yerinde Hocaefendimizin rol alması ve isminin anılması inanıyoruz ki, kendisini derinden üzecektir. AK Parti Genel Merkezi yetkilileri olarak bu tür Hile, kurnazlık, entrika ve benzeri ayak oyunlarıyla Mehmet Kırkıncı Hocaefendimizin ismini kullanarak, Hocaefendimizin eline almadığı kalemini, sanki yazıya dökmüş gibi Sahte Referans Mektuplarıyla kendisine mevki ve makam arayanlara imtina etmemelerini söylediler.

 

Mehmet Kırkıncı Hocaefendi'ye ve Hocaefendi'nin Manevi Önderliğine inanan hiçbir Allah dostu'nun Siyasette, Mevki ve makamda ilerlemek ve yükselmek için bu tür ayak oyunlarına ihtiyacı yoktur. Bizler İnanan ve İman eden İnsanlarız. Kaderin, Hayrın ve Şerrin Sadece ve Sadece Yaradan Yüce Allah (cc)'dan geldiğine inanırız.  Kırkıncı Hocaefendimiz, Kendisine yakın olarak bildiği hiçbir kişiyi diğerinden üstün ve meziyetli kabul etmez.

Geçtiğimiz Hafta sonu AK Parti Ankara Genel Merkezindeki AK Parti Erzurum Aday Adayı Mevlüt Said Keleş'in AK Partili yetkililere ulaştırdığı Referans mektubu tamemen sahte ve düzmecedir. Önümüzdeki günlerde AK Parti tarafından açıklanacak olan Listelerde Mevlüt Said Keleş isminin olması Diğer Aday Adaylarına yapılmış bir haksızlık olacaktır. Müslüman Müslümanın hakkına böyle giremez. Diye konuştular.



  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı