G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ak Parti Milletvekili Adayların`dan Miraç Kandili mesajı

Ak Parti Milletvekili Adayların`dan Miraç Kandili mesajı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Milletvekili adayları, Miraç Kandili dolayısıyla birer kutlama mesajı yayınladılar.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Milletvekili adayları, Miraç Kandili dolayısıyla birer kutlama mesajı yayınladılar.

 

AK PARTİ İL BAŞKANI FATİH YEŞİLYURT`UN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, "Manevi dünyamızı zenginleştiren ve onaran müstesna gecelerden birisine daha kavuşmuş olmanın heyecanı, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yeşilyurt, mesajında; Miraç`ın, semavi ve mukaddes bir yolcululuğun ve aynı zamanda manevi bir yükselişi temsil ettiğini belirterek, "Miraç, insanlığın önüne açılmış sınırsız bir ufuktur" ifadesini kullandı.

Fatih Yeşilyurt, mesajında şunları kaydetti: "Bu mübarek gece, insanların ilahi rıza doğrultusunda diledikleri derecelere kavuşabileceklerini göstermekte; mana aleminde yükselişin, ilahi rahmet ve huzura erişmenin Yüce Allah`a bağlılıktan geçtiğini hatırlatmaktadır. Bu mübarek gecede yapılacak samimi dua ve yakarışların İslam Âleminin kurtuluşuna vesile olmasını ümit ediyor; Erzurumlu hemşerilerime muhabbetlerimi ve selamlarımı iletiyorum"

İÇİŞLERİ ESKİ BAKANI EFKAN ALA`NIN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI?

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ala, mesajında; İslam âleminin inanç ve kültür değerleri arasında apayrı bir yere ve öneme sahip olan Miraç`ın, Allah Resulü`nün şahsında insanlığın önünde açılmış bir yükseliş ufku olduğunu ifade etti. Miraç`ın, aynı zamanda ilahi emirlere teslim olmakla yüce mertebelere erişmenin ve tüm yolların kapandığının düşünüldüğü anlarda bile kesinlikle başka yolların açılacağı ümidini tazelemenin ve bu ümidi hep canlı ve diri tutmanın bir davetiyesi olduğunu vurgulayan Efkan Ala, "Dolayısıyla Miraç`ın özünde kötülüklerden arınmak vardır. İnsanların ve insanlığın yararına değerler üretmek, düşünmek, sorumluluk yüklenmek, fedakârlık yapmak, paylaşmak, zamanın önemini kavramak ve sürekli teşebbüs halinde olmak vardır." ifadelerini kullandı.

Efkan Ala, Miraç Kandili mesajında şunları kaydetti: "Allah Resulü, Sevgili Peygamberimiz bu gecede izzet, ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculuk gerçekleştirmiş ve Feyyaz-ı Mutlak olan Cenabı Hakk`la buluşmuştur. Miraç, bu sebepledir ki; rahmet demektir, bereket demektir. İhsan, lütuf, izzet ve ikram kapılarının tüm inananlar için ardına kadar açılması demektir. Böylesine mukaddes bir gecenin; millet olarak, ülke olarak kenetlenmeye, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşamaya, aydınlık yarınlara el ele, kol kola ve omuz omuza hep birlikte yürümeye vesile olması, en büyük arzumuz ve niyazımızdır. Ümit ediyoruz ki; bu mübarek kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu cihette bir coşku oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili`nin Alemi İslam`ın birliği, dirliği ve beraberliğine; insanlığın selameti, huzur, barış ve mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyor, Erzurumlu hemşehrilerime en kalbi duygularımla selam ve muhabbetlerimi iletiyorum"

ADNAN YILMAZ`IN KANDİL MESAJI?

AK Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Adnan Yılmaz, "Bu gece, İslam Alemi`nin kurtuluşuna, huzur ve mutluluğuna vesile olsun inşallah" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, yayımladığı Miraç Kandili mesajında, Müslümanların dünyanın dört bir yanında çetin imtihanlardan geçtiğine vurgu yaparak, "Bu mübarek gece vesilesiyle rahmet sağanaklarının İslam Âlemi`ni kuşatmasını, inananlar arasındaki kardeşliğin, birlik ve beraberliğin yeniden tesis edilmesini niyaz ediyorum. Bu gecenin rahmeti, fazileti, feyiz ve bereketi hepimizin üzerine olsun" ifadelerini kullandı.

ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU`NUN KANDİL MESAJI

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, "Birlik ve beraberliğe belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçerken, inşallah Miraç Kandili`nin sonuz ve sınırsız nimetlerinden de istifade ederiz" dedi.

Taşkesenlioğlu, Miraç Kandili`nin, Müslümanları bir araya getiren, kaynaştıran ve kenetlendiren yegâne zaman dilimlerinden birisi olduğunu belirterek, "Böylesine derin anlamlar taşıyan bereketli bir geceye daha kavuşmuş olmanın hazzını ve heyecanını yaşıyoruz. Bu kutlu gecenin insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını ve Müslümanları topyekün selamete çıkarmasını niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

İBRAHİM AYDEMİR`İN KANDİL MESAJI

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Miraç kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileğinde bulunarak, "Miraç yükseliştir. Bu gecenin hepimizin manevi yükselişine vesile olmasını dilerim" dedi.

Miraç kandiline hürmeten kırılan gönüllerin onarılması, dargınlıkların giderilmesi, yıkılan köprülerin yeniden kurulması dileğinde de bulunan Aydemir, kandil günlerinin özellikle büyüklerin, yetimlerin, kimsesiz çocukların, fakir ve fukaranın el üstünde tutulması gereken günler olduğu hatırlatmasında da bulundu.

AK Partili Aydemir sözlerini şöyle sürdürdü; "Miraç, gönül ve ruh temizliğinin yapıldığı mübarek bir gecedir. Buram buram rahmet ve bereket kokan bu gecemiz, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Hepimizin bu gecenin rahmet ve bereketinden alabildiğine yararlanması dileğiyle".

ABDURRAHİM FIRAT`IN KANDİL MESAJI?

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, Mübarek Üç Aylar`ın birbirinden mukaddes gecelerle donatıldığını ifade ederek, "Allah, inananların kurtuluşuna vesile olsun diye bizlere nimet üstüne nimet bahşetmiştir. Bu mübarek geceler de, işte bu nimetlerdendir. Miraç Kandili`nden layıkıyla istifade edebilmek, şüphesiz hepimizin en büyük arzusudur. Allah`ın bizler için sunduğu bu kurtuluş kapılarından olan Miraç`ın, insanlığın manevi kurtuluşuna, kardeşlik, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimi en derin muhabbetlerimi sunuyorum" diye konuştu.

ZAFER TARIKDAROĞLU`NUN KANDİL MESAJI?

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, "Kandil geceleri, Allah`ın rahmetinden bizler için birer tecellidir" dedi.

Tarıkdaroğlu, Miraç Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, manevi yükselişin sembolü olan Miraç`ın önemine dikkat çekti. Tarıkdaroğlu, "Sevgili Peygamberimiz (sav) bu gecede her türlü zaman ve mekandan münezzeh olan Allah`ın izniyle semaya yükselmiştir. Bu mukaddes yolculuk, aynı zamanda insanın ilahi rıza doğrultusunda neleri elde edebileceğinin bir nişanesidir. Dolayısıyla böyle geceler, kendimizi sorgulamak, muhasebe etmek ve ruh dünyamızı onarmak adına eşi bulunmaz fırsatlardır. Bu gecenin feyiz ve bereketinden istifade edebilmek ümidiyle Erzurumlu hemşehrilerimin mübarek Miraç Kandili`ni tebrik ediyorum" diye konuştu.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli