G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ali Demirhan, ?Biz Büyük Bir Aileyiz?

Ali Demirhan, ?Biz Büyük Bir Aileyiz?

Ali Demirhan, ?Hiçbir zorluktan korkmadım. Kaçmadım.

 

 

B.B. Erzurumspor´da hafta sonu oynanacak olan Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları devam ederken, B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, Başta Erzurum Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, Yönetimi, Teknik heyeti ve Futbolcularıyla Şampiyonluğa yürüdüklerini söyledi.

Gazetemize konuşan B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, ?Biz Büyük Bir Aileyiz? Evvela Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen beyefendinin bugüne kadar Kulübümüz için vermiş olduğu tüm sözleri yerine fazlasıyla getirdiğinin altını çizerek sözlerime başlamak istiyorum dedi. Mehmet Sekmen´in Erzurum İçin Büyük Bir Şans Olduğunu da belirten Ali Demirhan, Şehrimizin Gelişmesinde ve kalkınmasında olduğu gibi şehrimizin markalaşma yolunda en büyük rol oynayan B.B. Erzurumspor´un isminin yaşatılması ve ileriye gitmesi için büyük gayret ve çaba içinde olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen bugüne kadar hiçbir fedakarlıktan kaçmamıştır. Mehmet Sekmen öncülüğünde çok güzel bir yönetim oluşturduk. Şehrimizin gerek Erzurum´da yaşayan gerekse dışarıda yaşayan ileri gelenlerinden büyük destek aldık. Bunlar benim için onur ve gurur vericidir. Diye konuştu.

ZORLUKTAN KAÇMADIK

Ali Demirhan, ?Hiçbir zorluktan korkmadım. Kaçmadım. Artık yaptıklarımızın daha iyisini yapacağız. Güçlü, karakterli,  düzgün, daha dinamik ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Bundan sonra Puan kaybetmek gibi bir lüksümüz yok. 2. Lig bizi bekliyor.

?BU VATANDA KARDEŞÇE YAŞAYABİLİRİZ´

B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan gündem de olan terör olaylarına değindi ve birlik beraberlik mesajları verdi. Bu vatan hepimizin kardeşçe yaşayabiliriz diyen Demirhan, ?Hepinizin bildiği gibi ülkemiz şu an ciddi sıkıntılar yaşıyor. Türkiye´nin dört bir yanından şehit haberleri geliyor. Ateş düştüğü yeri yakar ancak hepimizin yüreğinde korlar var. İnşallah bu terör belası bir an önce biter. Bugün itibariyle artan terör olaylarını fırsat bilen bir kısım provokatörlerin kardeş kavgasını körükleme peşinde olduğuna vurgu yapan Ali Demirhan, ?Barış ve kardeşliğimizden taviz vermeyeceğiz. Milletimizi bölmek bizi birbirimize düşürmek isteyenler şunu çok iyi bilsin ki barış ve kardeşlik kazanacak? dedi.

ERZURUM İÇİN HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMALIDIR

Erzurum´un Gelişmesinde ve Kalkınmasında Lokomotif görevi yapan en büyük etken markalaşmadır diye konuşan Ali Demirhan, Erzurum´un öncelikleri arasında markalaşma yolunda ilerleme sağlamamız gerekmektedir. Erzurumspor şehrimizin markalaşma yolunu açan en büyük hammaddedir. Herkesin bu takıma sahip çıkması,  Şehrin seçilmiş ve atanmışlarının kesinlikle Erzurumspor´a müdahil olması gereklidir. ?Aman ben elimi değmeyeyim yanarım? diye düşünenler yarın bu şehrin insanlarının sorgu suali karşısında cevap verebilecekleri bir hakka sahip olmazlar. Bu duygu ve düşüncelerle Hereksin Erzurum´un gelişmesi, kalkınması ve Markalaşma yolunda her geçen gün ciddi adımlar atan Erzurumspor´a karınca kararınca sahip çıkması gerekmektedir diye konuştu. 

 ?PAZAR GÜNÜ ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇIMIZI VAR´

Konuşmasının devamında Pazar günü oynanacak olan Zonguldak Kömür maçına değinen Ali Demirhan, Biliyorsunuz Pazar günü çok önemli bir maçımızı var. Deplasmanda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor maçında bizleri taraftarlarımızın da yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Zonguldak´tan İnşallah 3 Puanla dönüp Şampiyonluk yolunda bir adım daha iletleyeceğiz. 

?HEDEF ŞAMPİYONLUK´

Konuşmasının devamında takımın hedeflerinden bahseden Başkan Ali Demirhan, Şehirde ve tribünde taraftarlarımız şuan itibariyle Play-Off garanti gözüyle konuşuyorlar. Oysa biz Lige başladığımız ilk günden beri Play-Off´u hiç hedeflemedik ve aklımıza bile getirmedik. İlk Hedefimiz Şampiyonluktur. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Daha önce de söylediğim gibi inançlı ve hırslı bir takım oluşturduk. Bu noktada teknik heyetten tüm arkadaşlara malzemecisinden masörüne kısacası bu takıma emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Gayret bizden takdir Allah´tan. Bu yıl inandık inat ettik şampiyon olacağız? şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: Demirhan Büyük Aileyiz
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli