G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Ali Demirhan Halen Daha Sözünü Yerine Getirmedi

Ali Demirhan Halen Daha  Sözünü Yerine Getirmedi

Ali Demirhan Halen Daha Sözünü Yerine Getirmedi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor geçtiğimiz hafta Kongreye gitti.

Yapılan kongre öncesi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen, Mevcut Başkan Ali Demirhan´la Yola Devam Edeceğiz demişti.

Başkanı Ali Demirhan, Geçtiğimiz hafta yapılan Kongre´nin ardından yeniden Başkanlığa seçildi.

Seçildi seçilmesine ama Başkan Ali Demirhan halen daha Erzurumlu hemşehrilerimize vermiş olduğu sözü yerine getirmedi.

Önceki haftalarda defalarca Haftaya Bakış Programında yapmış olduğumuz birlik ve beraberlik çağrısını umursamayan Başkan Ali Demirhan´ı bir kez daha göreve davet ediyoruz.

21. Hafta Yani 3 Şubat 2017 Cuma Günü Kazım Karabekir Stadında oynayacağımız Bucaspor Maçında..

Geçmiş dönem Erzurumspor´da yöneticilik yapmış, Futbol oynamış, şehir dışında olan Tüm Erzurum Dernek ve Vakıf başkanları ve yöneticileri, Şehir dışındaki Erzurumlu bürokratlar, Siyasi görüş fark etmeksizin tüm siyasetçilerimiz, Türkiye´nin muhtelif şehirlerindeki İşadamlarımızı, Türkiye´nin Bir çok şehrinde ve ilçesinde Görev yapan Erzurumlu Belediye Başkan ve Yardımcıları başta olmak üzere Erzurum´a ve Erzurumspor´a emeği geçen herkesi bu maç öncesi Erzurum´a davet edip, müsabaka öncesi Tüm Türkiye´ye Birlik ve Beraberlik mesajı vermek, Dadaş´ın Birlik ve Beraberliğini Tüm Dünya´ya haykırmak ve hatta 2. Lig´deki Şampiyonluğumuzu şimdiden şölene dönüştürmek için bir kez daha göreve davet ediyoruz. 



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli