G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ALİ DEMİRHAN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK MI GERİ DÖNÜYOR?

ALİ DEMİRHAN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK MI GERİ DÖNÜYOR?

ALİ DEMİRHAN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK MI GERİ DÖNÜYOR?

 

 

Devlet Bahçeli´nin gündeme taşıdığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 24 Haziran 2018´de erken seçim yapma kararını açıklamasının ardından gözler milletvekili aday adaylarına çevrildi.

Her seçim özellikle AK Parti´den çok sayıda aday adayı ortaya çıkarken, bu seçime 65 gün gibi kısa bir süre kalması, aday aday sayısının düşük olacağı yorumlarına sebep oldu.

Erken seçim kararının ardından kulislerde ´Erzurum adayları´ konuşulmaya başlandı. Bugün kulislerde en çok öne çıkan isim ise 2 sezon üst üste B.B. Erzurumspor´u Şampiyon yapan efsane Başkan Ali Demirhan isminin herkes tarafından konuşulduğu görüldü.

Ali Demirhan 2015 Genel seçimleri öncesi Erzurum Milletvekilliği için Aday Adayı olarak karşımıza çıkmıştı. Kısa sürede herkes tarafından tanınan ve Milletvekili listelerinde olması büyük ihtimalle beklenen Ali Demirhan listelerde yer almamış seçimlerden sonra ise memleketime hizmet etmek istiyorum diyerek BB. Erzurumspor Başkanlığına getirilmişti. Erzurumspor´un başkanlığına getirilen Ali Demirhan kısa sürede Erzurum halkının ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarlrının gönlünde başarılarıyla taht kurdu. İlk sezon 3. Ligden 2. Lige, ikinci sezon ise 2. Ligden 1. Lige BB. Erzurumspor´u taşıyan Ali Demirhan özellikle Şampiyonluk maçında Vodafone Areana Stadyumunu dolduran 25 Bin Erzurumlu hemşehrimizin gönlünde taht kurduğunu birkez daha gözler önüne sermişti. Binlerce taraftarın gönlünde Efsane Başkan olarak taht kuran Ali Demirhan´ın kısa sürede Erzurumspor´u başarıdan başarıya taşıması ve göstermiş olduğu azmin Milletvekilliği gibi şehrimizin sorunlarını ve sıkıntılarını Ankara´ya taşıma noktasında başarı elde edeceğine inanan vatandaşlar Ali Demirhan´ın Aday olması durumunda Partili Partisiz her kesim tarafından takdirle karşılanacağı bekleniyor. 



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı