G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

ALİ KORKUT 7 YILDIR AYNI MASALI ANLATIYOR

ALİ KORKUT 7 YILDIR AYNI MASALI ANLATIYOR

2010 YILINDA GÖREVE GELDİĞİ GÜNDEN BERİ BASININ KARŞISINA SÜREKLİ ÜÇKÜMBETLER PROJESİYLE ÇIKAN BAŞKAN ALİ KORKUT 7 YILDA BİR ARPA BOYU İLERLEYEMEDİ

 

 

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut bugün yine basının karşısına çıkarak 7 yıllık hikayesini birkez daha anlattı.

2010 yılında Yakutiye Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden beri sürekli basının karşısına Üç Kümbetler projesiyle çıkan Ali Korkut 7 yıl boyunca Üç Kümbetler projesinden başka hiç bir yatırım ve projeyle vatandaşın karşısına çıkmaması vatandaşı çileden çıkardı.

YA ÜÇ KÜMBETLER OLMASAYDI?

2010 yılından beri ara ara basının karşısına çıkarak üç kümbetler projesini anlatan ve 7 yıldır artık ezber haline gelen aynı açıklamalar vatandaşları çileden çıkardı. Yakutiye sınırları içerisnde yaşayan vatandaşlar "Ya Üç Kümbetler olmasaydı" Ali Korkut´un görev süresince anlatacağı ne olurdu? sorusunu sordular.

Bugün yine Basının karşısına çıkan Ali Korkut, "Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi tarafından yürütülen Üç Kümbetler Projesinde hummalı bir çalışma sürüyor." dedi. Şırnak İline bağlı Cizre İlçesinde bile 2010 yılında başlatılan projelerin eskimeye yüz tuttuğunu ifade eden vatandaşlar, Erzurum´un Merkez ilçesi olan Yakutiye Belediye başkanı Ali Korkut´un 2010 yılında göreve geldiği günde Projelendirdim diyerek müjde niteliğinde duyurduğu Üç Kümbetler projsinde halen bir arpa boyu kadar ilerleyememesini vatandaşlar Başkan Ali Korkut´un İlçe sakinleriyle alay ettiğini vurguladırlar.

PROJE EBUBEKİR ÜSTÜN GÜLAKAR´IN PROJESİYDİ

1999 Yılında yapılan yerel seçimlerle Göreve gelen MHP´li Yakutiye Belediye Başkanı Ebubekir Üstün Gülakar´ın projelerinden birisi olarak bilinen Üç Kümbetler projesi Ali Korkut´un Altın Topu olarak nitelendiriliyor. Ebubekir Üstün Gülakar´dan sonra Yakutiye Belediye Başkanlığına seçilen Fahrettin Atınç´ın bu projeyle ilgilenmemesi ve askıya alınmasından sonra 2010 yılında göreve gelen Ali Korkut´un yeniden gündeme getirmesi ve 7 yıldır bir arpa boyu ilerlemeyen projnin Başkan Ali Korkut´un bugün yapmış olduğu açıklamaya göre 2019 yılında Yüzde 70-80´i tamamlanacak söyleminden sonra Ali korkut´un görev sonuna kadar daha bir kaç kez daha basının karşısına çıkarak aynı hikayeyi anlatacak gibi görünüyor. 

Öte yandan, Dünya´da sonuç aşaması vade bakımından emsalsiz olan Üç Kümbetler Projesiyle Ali korkut´un Dünya Rekorlar Kitabı Guinnese geçeceği dillendiriliyor.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false