G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Alparslan Türkeş dualarla anıldı

Alparslan Türkeş dualarla anıldı

Alparslan Türkeş`in vefatının 18`inci yıldönümü dolayısıyla anıt mezarda anma töreni düzenlendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin "şehadetle sınanmış sadakat burcu" olduğunu belirtti. Bahçeli, demokrasinin tüm imkanlarını kullanıp Türkiye`yi istila eden "siyasi menfaat çetesini" tasfiye etmek için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. MHP Lideri Bahçeli, "Yorulmayacağız, dinlenmeyeceğiz, uyumayacağız. Önümüzdeki dönem tarihi bir fırsatı sunmaktadır. Bu fırsat, dünyayı Türkçe okuyan Türk milliyetçileri için ülkemizi tek başına iktidar ile yönetme imkanıdır" dedi.

-TÜRKEŞ`SİZ 18 YIL-


Alparslan Türkeş`in vefatının 18`inci yıldönümü dolayısıyla anıt mezarda anma töreni düzenlendi. Törene katılan MHP lideri Bahçeli burada yaptığı konuşmada, aradan geçen 18 yıla rağmen Türkeş`e olan sevgilerinin hiçbir zaman azalmadığını ifade ederek, "Aksine yaşadığımız siyasal gelişmelerin onu hep haklı çıkartmış olması, hayatta iken ortaya koyduğu vizyonun doğruluğuna bizleri daha da inandırmış, gücümüze güç katmıştır" dedi.

Türkeş`i ve eserlerini anlamanın en emin yolunun, fikirlerini, aksiyonunu ve metodunu, verdiği mücadelenin imkan ve şartlarını dönemine göre yorumlamaktan geçtiğini belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

"Türkeş Bey, milliyetçiliği dışlayan ve tehlikeli gören düşüncelerin rağbet bulduğu bir dönemde, Türk milliyetçiliğinin bayraktarlığını yapan gönül, fikir ve eylem adamıdır. Milletimizin şahsında taçlandırdığı Başbuğ unvanı; millet, vatan ve devlet sevgisi ile özdeşleşerek adeta bayraklaşmıştır.

Yapılan karşı müdahalelere rağmen Türk milliyetçiliği, Anadolu`nun her köşesine onunla yayılmış ve Türk gençlerinin vicdanında yer bulmayı onunla başarmıştır. Yürekten inandığı ve gönülden bağlandığı Türklük sevgisi uğruna, her türlü meşakkati göze alabilmiştir.

MHP, onunla başlayan süreçte öze dönüşün, ilkeli tutumun, dürüstlüğün, tarihi ve kültürel ihtişamın simgesi olmuş ve bugün Türkiye`nin yegane kurtuluş çaresi mevkiine hak ederek çıkmıştır."

-MHP, ŞEHADETLE SINANMIŞ SADAKAT BURCU-


Türkeş`in diktiği fidanın bugün çınarlaştığını ifade eden Bahçeli, "Türk tarihinin yüklediği sorumluluk elbette omuzlarımızdadır. Aziz ecdadımızın emanetleri elbette namusumuza zimmetlidir. Türk milletinin beklediği ve hasretle yolunu gözlediği mutlu ve müreffeh dolu günlere kazasız belasız ulaşmak da en öncelikli hedefimizdir" diye konuştu.

MHP`nin "şehadetle sınanmış sadakat burcu", milletin sinesinden doğan ve doğduğu asil kaynağa hizmeti nimet, görev ve borç bilen kahramanlık destanı olduğunu söyleyen Bahçeli, şunları dedi:

"Vatan ve millet bekasına adanmış ülkücü ömürler Türkiye`nin gelecek iddiası, sosyal ve ekonomik meselelerin reçetesi, birliğinin ve bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. MHP varsa Türkiye payidar kalacaktır. MHP ayaktaysa Türk milleti sonsuzluğa emin ve sağlam adımlarla koşacaktır. Üzerimizde projelendirilen oyunlar dün işe yaramadı, bugün de yaramayacaktır. Varlığımızı hedef alan saldırılar dün başaramadı, bugün de aynısı olacaktır. Düşmemizi amaçlayan karanlık kampanyalar, şirret operasyonlar, çirkin emeller, yıkım ve yenilgiye odaklanmış tezgahlar dün sonuç alamadı, bugün de olacak olan budur. Özgüvenimiz tam, heyecanımız tarifsizdir."

-"7 HAZİRAN 92 YILLIK TÜRKİYE CUMHURİYETİ`NİN DOĞRULUŞUNDA MİLAT OLACAK"-

Türk milleti her türlü badireyi aşacak, her türlü çileyi yenecek, her türlü mihneti yutacak ve yok edecek güçte olduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle devam etti:

"Demokrasinin tüm imkanlarını kullanarak Türkiye`yi istila eden siyasi menfaat çetesini silmek ve tasfiye etmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Yorulmayacağız, dinlenmeyeceğiz, uyumayacağız, durmayacağız, sıkılmayacağız, bunalmayacağımız ve doğruları, ilke ve ülkülerimizi anlatacağız. `Ülkücüler, insanlık alemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır` diyen Türkeş Bey`in bizlere bıraktığı mücadele disiplinini mutlaka iktidara taşıyacağız. Önümüzdeki dönem tarihi bir fırsatı sunmaktadır. Bu fırsat, dünyayı Türkçe okuyan Türk milliyetçileri için ülkemizi tek başına iktidar ile yönetme imkanıdır. Kötülenen Türklük, istismar edilen yüce dinimiz İslamiyet bizimle beraber kuşatmayı yaracak, 7 Haziran, 92 yıllık Türkiye Cumhuriyeti`nin doğruluşunda milat olacaktır." (Siyasetkafe)



Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Kenan Biliz Nasıl para Tahsil Ediyordu?

Palandöken´de turizm zirvesi

Kafe 25´te düzenlenen toplantıda kış sezonu ve şehrin turizmi masaya yatırıldı

Başkan Sekmen Büyükşehir´in faaliyetlerini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,?Türkiye´yi nihai hedefimiz 2023´e taşıyacak olan partimiz, ileri demokrasi, insani kalkınma, güçlü ekonomi ve öncü ülke hedeflerini tek tek hayata geçirerek yirmi birinci asra AK mührünü vurmuştur´´ dedi.

5 sınav mercek altına alındı

FETÖ´cü Jandarma Yüzbaşı C.Ç.´nin itirafları sonrasında yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav daha mercek altına alındı.

Başkan Orhan Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını anlattı:

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi´nde çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Emeklilerin Ocak zamları netleşmeye başladı

13 milyon emeklinin Ocak zamları netleşmeye başladı. Zam oranı 3 Ocak´ta Türkiye İstatistik Kurumu´nun enflasyon verilerinin açıklamasıyla belli olacak.

35 İl´de FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyeti´nde görev yapan, aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 166 kişinin yakalanması için 35 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sınavsız Memur alımları başladı

KPSS´siz Memur alımları başladı.Bu kurumlara başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli.Alımlar ne zaman yapılacak ? tüm ayrıntılarıyla Anadoluhaber´de

HSYK´da yeni ihraçlar kimler ihraç edildi ?

15 Temmuz´dan bu yana ihraç edilen hakim ve savcı sayısı 3 bin 456 oldu.HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.

Memurların beklediği haber maaşlar belli oldu

Yüzde 3 toplu sözleşme zammıyla maaşlar 79 ile 285 lira arasında artacak. Ayrıca enflasyon farkı ihtimali de var.

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Öztürk Akkök; Herkesi Görevinin Gereğini Yapmaya Davet Etti

Emekli olmak isteyenleri ilgilendiriyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek ´Krediyle Emeklilik Protokolü´nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.

2.El Telefon alırken Dikkat !

İkinci El Telefon alacaklar Dikkat ! İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesinin olduğu ortaya çıktı.

Bakan Albayrak´tan Çağrı merkezi müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 2 bin 400 kişiye istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezinin ekim ayından sonra iki ay içinde açılacağı müjdesini verdi.

  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı