G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Atiker Konyaspor- BB Erzurumspor: 3-2

Atiker Konyaspor- BB Erzurumspor: 3-2

Spor Toto Süper Lig´de ilk haftanın kritik karşılaşmasında Atiker Konyaspor konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor´u 3-2 yendi.

Geçen sezon güçlü kadrosuna rağmen kümede kalmayı son haftalarda başaran Konyaspor, seyircisiyle bu sezon ilk kez bir resmi maçta buluşurken, BB Erzurumspor ise ilk  süper lig maçına çıkma heyecanını yaşarken sezona iddialı bir giriş yapmanın peşinde.
Her iki takımda puanla başlama isteği oyuna yansırken, ev sahibi Atiker Konyaspor,  koyarken ilk yarıda bulduğu iki gol ile tecrübesini ortaya koyarken, Erzurumspor geliştirdiği ataklarda aradığı golü duran topta buldu. İlk yarı evsahibi Atiker Konyaspor´un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
 İkinci yarıda ev sahibi ekibin baskılı oyunu ile başlarken geliştirdiği ataklarda Bb Erzurumspor savunmasının başarılı oyunu ile karşılık verdi. Zaman zaman kontrataklarla Konyaspor kalesini yoklayan BB Erzurumspor beraberlik golünü Lokman Gör ile buldu. Dakikalar 71´i  gösterirken kazanılan korner atışını BB Erzurumspor´lu Emrah Başsan kullandı, cazasahında yükselen Lokman Gör düzgün bir kafa vuruşu ile eraberlik golünü kaydetti. 2-2 
Gol sonrası Konyaspor ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 85´i gösterrken BB Erzurumspor ceza sahasına kullanılan topa sert vuran Yatabare kendisinin ikinci takımının 3. Golünü kaydetti. 3-2
Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Konyaspor´un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
ST AT: Yeni Konya Stadyumu
SAAT: 19.30
HAKEM: Suat Arslanboğa
ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Uğur, Ferhat, Jonsson, Volkan, Ömer Ali, Fofana, Yatabare, Jahovic
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
BB ERZURUMSPOR: Hakan, Tolga, Lokman, Leo, Hakan, Scuk, Taylan, Özer, Erhan, Sunu, Thy
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Altıparmak



Anahtar Kelimeler: Atiker Konyaspor Erzurumspor
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı