G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Aydemir Seçim çalışmalarını Horasan`da sürdürdü

Aydemir Seçim çalışmalarını Horasan`da sürdürdü

İbrahim Aydemir Horasan`ın Erzurum`un manevi heybetini

Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Horasan'ın nüfus ve nüfuz yönünden Erzurum'un sinerjisini ifade eden bir hüviyeti bulunduğunu belirterek, Yakutiye, Palandöken, Aziziye'den sonra ilin en büyük dördüncü ilçesi olan Horasan'ın Erzurum'un manevi heybetini temsil ettiğini ifade etti.

KUTLU DURAK

41 bini aşkın nüfusu barındıran ilçenin, tarihi alanları, doğan kaynakları ve beşeri sermayesiyle, Erzurum'da AK Parti iktidarları döneminde ortaya çıkan kalkınma enerji ve heyecanını ortaya koyduğunu söyleyen Aydemir, ‘Adı Ahmet Yesevi Hazretlerince konulmuş bir kutlu mekan Horasan. Bu yönüyle Erzurum'un eren vizyonunu, alp yönünü kaydeder. Bir yerde Anadolu Coğrafyasını şekillendiren Ahilerin yani Alperenler'in otağıdır Horasan. Horasan'ın gönül dilimizdeki tarifi budur.‘ dedi.

İSTİŞARE VE ORTAK AKLA YOĞUNLAŞMA

Seçim çalışmaları için Horasan'ı ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, parti ilçe Başkanı Erdal Akdağ, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. İlçede yönetim kurulu üyeleriyle istişare eden Aydemir, esnafı ziyaret etti, vatandaşların 7 Haziran sürecinde görüş ve düşüncelerini dinledi.

AHMET YESEVİ'NİN TORUNLARI BURADA

Erzurum'un Ön Asya kavşağında yer alan, ilin sınır taşı durumunda bulunan Horasan'ın Bilim Dünyası'nda, Siyaset Camiası'nda, Ekonomi Alemi'nde ve Bürokrasi Çevresi'nde çok önemli şahsiyetler çıkardığına işaret eden Aydemir, ‘Hemen hepsi Ahmet Yesevi hazretlerinin torunu olan bu yüksek değerleriyle Horasan, Erzurum'un aksiyoner yönünü ifade eder. Aras'ın bereket taşıdığı bu toprakların evlatlarını ziyaret ederek, onların teveccühünü kazanmak, dualarını almak ve desteklerini sağlamakla, hizmet efkarımızın güç kazanacağına inandığımız için buradayız' dedi.

DADAŞ TERBİYESİ'NİN İFADE BULDUĞU İLÇE

Erzurum'un çağrıştırdığı mana içinde, maddi ve manevi terbiye hasletinin ön planda bulunduğunu, bu yüksek vicdan, edep ve irfanı ifade eden dadaş terbiyesinin şekillendiği ilçelerden birinin de Horasan olduğunu kaydeden Aydemir, Horasan Erenlerinin ruhaniyetinden beslenen bu mübarek duraktan hizmet feyzimizi almaya geldik' diye konuştu.

HORASAN YAKLAŞIMI

Seçim sonrasında görevin nasip olması halinde, ‘Aras Vadisi Yaklaşımı' adı altında yer alacak özel bir hizmet programını gündeme getirmeyi planladıklarını, Aras Vadisi'nde yer alan Erzurum ilçeleri için rol model olabilecek projeleri ele alarak, bu yöre için bir kalkınma ve gelişme planı çerçevesinde hizmet sunmayı amaçladıklarını söyleyen Aydemir, ‘Rabbimin nasip ettiği ölçüde, Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanan DAP Eylem plan çerçevesinde Horasan'ın önceliklerini paylaşacak ve ilçe halkının ortak aklıyla kaydedeceği beklentileri birer hizmet şeklinde sunacağız. Biz inanıyoruz ki, Erzurum'un Ön Asya'ya açılan bu kapısı sosyo ekonomik gelişme, büyüme ve kalkınma hamlesiyle marka olacak ve diğer ilçelerimiz için de model hale gelecektir. Bu yolda tutarlı ve kararlı olacağız. Horasan vicdanına söz veriyoruz' dedi.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Aydemir Uzunderelilerle buluştu

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dün de Uzunderelilerle milli iradeye sahip çıkma mitingine katıldı.

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false