G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bahar Şenlikleri Başladı

Bahar Şenlikleri Başladı

Bahar Şenlikleri Başladı

BAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI  

Atatürk Üniversitesi RektörBAlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve 7-12 Mayıs tarihleri arasında yapılan ‘Bahar Şenliği’ başladı.  

 Atatürk Gençlik ve Bilim Anıtı önünde düzenlenen törenin açılışında konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Samih Diyarbakır, yoğun bir eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşılan Mayıs ayını, her yıl olduğu gibi bu yıl da, kültür ve sanat etkinliğiyle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  
 “Atatürk Üniversitesi’nin imkanları öğrencilerinin eğitim ve sosyal yönden en üst seviyede başarı ve tatmin sağlanması amacıyla kullanılmaktadır” diyen Diyarbakır, şenliklerin, spor, müzik, tiyatro, ödüllü yarışmalar ve konserlerle dolu geçeceğini belirtti ve öğrencilere, finaller öncesi, bahar şenliklerine katılarak gönüllerince eğlenmelerini salık verdi.  
 Açılış töreni konuşmaları ardından Atatürk Üniversitesi Sosyal Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler folklar gösterisi sundu. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimi öğrencileri ise ‘Müzik Dinletisi’ gerçekleştirdi. KOÇFEST tarafından getirilen “Grup Gripin” ise akşam Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nda bir konser verecek.  
 Bahar Şenliği yarın 09.00-20.00 arasında çeşitli etkinliklerle devam edecek.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 13.1 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı