G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bahçeli´den AK Parti ile koalisyona 3 şart

Bahçeli´den AK Parti ile koalisyona 3 şart

MHP Lideri Devlet Bahçeli, AK Parti ile kurulacak koalisyon için öne sürdüğü 3 şartını yineledi. Bahçeli, çözüm sürecinin son bulmasını, yolsuzluk dosyalarının açılmasını ve Çankaya Köşkü´ne dönüşü şart koştu.

Hürriyet Gazetesi´nden Ahmet Hakan Coşkun´a açıklamalarda buluna Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli koalisyon için de bir dizi şart öne sürdü. Ahmet Hakan´ın, "Başbakan Ahmet Davutoğlu partinize geldiğinde ne söyleyeceksiniz?" şeklindeki sorusunu, "Bu zamana kadar ne söylediysek aynısını söyleyeceğiz. Diyeceğiz ki: Çözüm süreci bir çözülme sürecidir ve hemen bitirilmelidir. 17/25 Aralık´ın üzerine sonuna kadar gidilmelidir. Recep Tayyip Erdoğan Saray´dan çıkıp Çankaya fanusunun içine girmelidir.

 

´BİRBİRİMİZİ ALDATMANIN ALEMİ YOK´

Bunları söyleyeceğiz. Her şeyi söyleyeceğiz. Sizinle "çözüm süreci" konusunda hiçbir birlikteliğimiz yok diyeceğiz. Ayrıca 17/25 Aralık konusu var diyeceğiz. Saray´dan Çankaya´ya taşınma konusu var diyeceğiz. Bunların haricinde çok konu var diyeceğiz. Ardından da ekleyeceğiz: Beraber koalisyon kurup birbirimizi aldatmanın gereği yok diyeceğiz. Koalisyon kurup birbirimizi karakol amiri gibi takip ettirmenin gereği yok diyeceğiz. Bu bakanlığı bu parti kontrol edecek, şu bakanlığı şu parti kontrol edecek... Böyle şey olabilir mi?" şeklinde yanıtladı.

 

 

´YARILMA VAR´

"Davutoğlu´na kapıyı kapatmış olacaksınız. Kendisine başka bir yol önerecek misiniz?" şeklindeki soruyu ise "Elbette... Türkiye´yi düşünerek kendisine bir yol önereceğiz. Bugün Türkiye´de kutuplaşma var. Recep Tayyip Erdoğan, kendi partisine taban bulabilmek için Türkiye´yi ciddi manada kutuplaştırmış, cepheleştirmiştir. Bugün Türkiye´nin en önemli meselesi bu sosyal yarılmadır. Bu ayrışma, tam manasıyla bir felakete dönüşmüştür. Yeniden kaynaşmanın sağlanması, nesiller alacaktır. Bugün çok kişi birbiriyle alışveriş yapmıyor. Aynı yolda karşılaşanlar, kaldırım değiştiriyor. Herhangi bir gerginlik, herhangi bir çatışma olmasın diye insanlar karşı karşıya gelmek istemiyor." iddiasında bulundu.



İL BAŞKANLARI

ERZURUMDA İL BAŞKANLARI NE İŞ YAPARLAR?

Milletvekili İbrahim Aydemir´den Yatırım çağrısı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum için Cazibe Merkezi fırsatını nimete çevirmek zamanıdır´ dedi.

Meral Akşener yeni Parti mi kuruyor ?

Meral Akşener´in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Akşener´e yakın kaynaklar ise iddiaları yalanladı.

Meral Akşener Yeni Parti´mi kuruyor ?

İhraç kararının iptali için mahkeme yolunu tutan Meral Akşener´in bundan sonra ne yapacağı merakla beklenirken, yeni parti kurma girişimi için harekete geçtiği konuşuluyor.

AK Parti´den 2019´daki 3 seçim için öneri

AK Parti, 2019´da yapılması planlanan seçimlerin yeniden takvimlendirilmesini istiyor, CHP ve MHP de bu teklife sıcak bakıyor.

Bahçeli:15 Temmuz dirilişi yeni bir Çanakkale ruhudur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli´ye duyulan Güven arttı.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından yapılan Ankette MHP Lideri Devlet Bahçeli´ye yönelik kanaatler olumlu yönde değişim gösterdi.

Ak Parti içerisindeki FETÖ´cüler

FETÖ´nün kullandığı ve MİT tarafında deşifre edilen "EAGLE ve BYLOCK" isimli kriptolu mesajlaşma uygulamasında Ak Partiden kimler var? İşte okuduğunuzda şok olacağınız o Ak Partililer ve bazı bürokrat FETÖ´cüler

Milletvekili Aydemir´den Sekmen´e ziyaret

Aydemir: ?Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur´

Başbakan Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu´nun tweetini hesabından paylaştı

Başbakan Yıldırım, 7 Ağustos´ta İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilecek mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun tweetini, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Anahtar Kelimeler: Bahçeli Parti koalisyona şart
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı