G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bahçeli´den muhaliflere sert sözler

Bahçeli´den muhaliflere sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı´da yüzbinlere seslenirken, muhaliflere ser tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ´Hayır´ kampanyası yapan MHP´lilere Yenikapı Meydanı´ndan yüklendi.

Muhalifleri CHP´nin kayığına binip MHP´nin kıyılarına ok atanlar olarak tanımlayan Bahçeli, "´16 Nisan´da yüzde 100 ´Evet çıksa da meşruiyeti yoktur´ diyen, CHP´nin kayığına binip MHP´nin kıyılarına ok atan, demir parmaklıklardan tutup çamur siyasetine yatan tükenmiş siyaset kaçkınlarına uyku bile artık haramdır. Dünya üzerinde bunlara rahat ve huzur kalmamıştır. Sonları gelmiş, işleri bitmiş, fitnelerinde boğulma vakti yaklaşmıştır" dedi.

YEMİN ETTİK

"Dağılmamızı gözleyenlere fırsat veremeyiz .Bölünmemizi dileyenlere göz yumamayız" diyen Bahçeli, "Bekamızı yıkmaya çalışanlara tepkisiz kalamayız. Çünkü bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez. Türk milleti için yapacaklarımız var, ihmal edilmez. Türkiye için iddialarımız var, ertelenemez. Yemin tutulmak içindir. Yemin bağlanmak içindir. Biz yemin ettik mi, unutmayız. Bir yemin ettik mi, aklımızdan çıkarmayız. Yemin edince yenilgileri sileriz. Yemin içince bozguncuları silkeleriz. Türklük yeminimizdir. Kardeşlik yeminimizdir. Milli beka yeminimizdir. Bağımsızlık yeminimizdir. Yeminimizden dönmeyiz. Yeminimizi çiğnemeyiz" ifadesini kullandı.

AHLAKSIZLAR ORTALIKTA GEZİYOR.

Yenikeapı ruhunu tekrar canlandırmak için bu meydanda toplandıklarını söyleyen MHP Lideri Bahçeli, "Evet iradesini her duyduğumda Türkiye´nin önünün açıldığını görüyorum. Şimdi İstanbul ´Evet´ diye çağlıyor, ´Evet´ diye coşuyor. Bu arada MHP nerede diye soran bazı aymazlar da görülüyor. MHP ne yapıyor diye soruşturan bazı ahlaksızlar ortalıkta geziyor. Gazete köşelerinde kirli kalemleriyle iftira atıyorlar. Ekranlardan zehir gibi hezeyan saçıyorlar. Bre hayâsızlar, bre hayırsızlar, Milliyetçi Hareket Partisi milletiyle iç içe, meydanlarda, salonlarda, Anadolu´nun bağrında, hala anlamıyor musunuz? Milliyetçi Hareket Partisi Müslüman Türk milletinin olduğu her zeminde, her köşede, hala kabullenmiyor musunuz" diye konuştu.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false