G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Bakan Mehmet Müezzinoğlu Tarih verdi

Bakan Mehmet Müezzinoğlu Tarih verdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili tasarının bir ay içerisinde Meclis´e geleceğini söyledi.

Çanakkale´de bir restoranda sağlık çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye genelinde 273 hastane ile 40 bini aşkın yatak kapasitesine sahip hastane inşaatlarının sürdüğünü söyledi.

İnşasına devam edilen bu sağlık tesislerinden bir bölümünün bu sene, kalanının ise gelecek yıl tamamlanarak hizmete alınacağını bildiren Müezzinoğlu, "Bu yıl hizmete girecek hastaneler arasında 400 yataklı Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi de var. Bu hastanemiz inşallah eylül ya da ekim ayında bitecek. Çanakkaleliler için hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu.

Bakan Müezzinoğlu´ndan taşeron açıklaması

Sağlık çalışanlarının sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili "Şu anda biliyorsunuz, AK Parti olarak bir süreç var. Ayın 22´sinde bir kongremiz var. Genel kuruldan sonra muhtemelen yeni bir kurulma çalışması olacak.

Bakanlar kurulumuzda, hizmet alımındaki kardeşlerimizle ilgili, sayın başbakanımızın grupta kamuoyuna deklare ettiği sürecin yasalaşmasıyla alakalı bütün çalışmaları tamamladık. Ama meclise gelişi muhtemelen ayın 22´sinden sonraki döneme gelir.

Bu bir ay içerisinde inanıyorum ki meclise gelir ve biter" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber10



Bakan Akdağ´dan Personel müjdesi.

Sağlık Bakanlığı 20 bin´e yakın sağlık personeli alımı yapacak.

OHAL kararnamesiyle kapatılan sağlık kuruluşları

Olağanüstü Hal kapsamında alınan önleme ilişkin kanun hükmünde kararnameyle 35 sağlık kuruluşu kapatıldı.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu Tarih verdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili tasarının bir ay içerisinde Meclis´e geleceğini söyledi.

112 Acil Komuta Merkezi´ne çevre düzenlemesi

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü´ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi´ne çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

20´ye yakın felç hastası kurtarıldı..

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji ve Kardiyoloji Ana Bilim dalları tarafından Erzurum´da yeni uygulanmaya başlattı..

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false