G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAŞESGİOĞLU`NUN ESNAF ZİYARETİ

BAŞESGİOĞLU`NUN ESNAF ZİYARETİ

BAŞESGİOĞLU`NUN ESNAF ZİYARETİ

BAŞESGİOĞLU`NUN ESNAF ZİYARETİ 

MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, "Erzurum`a kış oyunları kapsamında çok önemli yatırımlar yapıldı. Bu tesislerin Doğu Anadolu Bölgesi`ne çok önemli katkılarda bulunacağına eminim" dedi.

Başesgioğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Erzurum`da Oltu taşı işletmecilerinin yer aldığı tarihi Taşhan`da esnafı ziyaret etti. Başesgioğlu, burada yaptığı açıklamada, kış oyunlarının ardından yapılan tesislere sahip çıkılması gerektiğini belirterek; "Tesisleri canlı tutmak için Erzurum`a gelen yerli ve yabancı turistlere gereken ilgi ve alakayı göstermek gerekiyor" dedi.AK Parti`den ayrıldıktan sonra MHP`ye geçen İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, Erzurum`da MHP Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay, MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya ve partililer ile birlikte Oltu taşı ürünlerin sergilendiği tarihi Taşhan`ı gezdi. Esnafla bir süre sohbet eden Başesgioğlu, kış oyunları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Erzurum başta olmak üzere bölgenin kış sporları açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.
Başesgioğu; önemli olanın Erzurum`un bölge illeri de içerisine alarak, kapsamlı olarak kurulan bu tesislerin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlamak olduğunu belirterek "Olimpiyatların sona ermesinin ardından bu tesislerin kullanılmaya devam etmesi için yeni bir çalışma başlatmak gerekiyor. Erzurum`a kış oyunları kapsamında çok önemli yatırımlar yapıldı. Bu tesislerin Doğu Anadolu Bölgesi`ne çok önemli katkılarda bulunacağına eminim" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı