G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAŞKAN SEKMEN´DEN TÜMSİAD´A ZİYARET

BAŞKAN SEKMEN´DEN TÜMSİAD´A ZİYARET

Erzurum´da belediyecilik hizmetlerinde önemli işler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´i ağırlayan TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediyecilik hizmetlerinde kentteki STK´ların önemine dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sürekli istişareler yapmaya devam ettiğini, her türlü yapıcı öneri ve tenkitlere açık olduğunu söyledi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği´nde, Şube Başkanı Cafer Burucu, Yönetim Kurulu ve TÜMSİAD üyeleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum´da ticari alanda faaliyet gösteren işadamlarıyla karşılıklı istişarelerde bulundu ve taleplerini dinleyerek destek sözünü yineledi. Erzurum´da ekonomik alanda hizmet yapan işadamlarına, güçlerini birleştirmelerini ve daha büyük yatırımlar yapmalarını tavsiye etti.

Büyükşehir Belediyesi´nce organize edilen etkinliklerde diğer STK´larla olduğu gibi TÜMSİAD ile de önemli işler yaptıklarına dikkat çeken Başkan Mehmet Sekmen, özellikle ulusal kitap fuarları ve istihdam fuarlarında ciddi başarılar elde ettiklerini belirtti. Bundan sonra da sosyal ve ticari anlamda yapılacak tüm etkinliklerde STK´larla beraber hareket edeceklerini sözlerine ekleyen Mehmet Sekmen, şehirdeki istihdama ciddi katkılar sağlayan bu tür organizasyonlar için destek sözü verdi. Erzurum´un işadamlarına yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eden Başkan  Sekmen özel sektörün mutlak surette hareketlenmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşadamlarına belediye olarak her türlü desteği verdiklerini söyleyen Sekmen, Erzurum´un kalkınması için beraberce çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Burucu; ?Sekmen tecrübesiyle önemli hizmetler yapıyor´

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, İstanbul´da üç dönem belediyecilik yapmış ve başarılı olmuş Mehmet Sekmen gibi tecrübeli bir siyasetçinin Erzurum´a hizmet için çok çalıştığını ve şehre çok şey kazandırdığını söyledi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in hizmetlerindeki başarısının istişareye dayalı olduğunu, bu bağlamda kendileriyle yaptığı görüşmelerden de önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi ve ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false