G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAŞKAN KÜÇÜKLER TESİSLER İÇİN DEVREDE

BAŞKAN KÜÇÜKLER TESİSLER İÇİN DEVREDE

BAŞKAN KÜÇÜKLER TESİSLER İÇİN DEVREDE

BAŞKAN KÜÇÜKLER TESİSLER İÇİN DEVREDE  

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Palandöken?in Erzurumspor tesislerinin içler acısı durumunu gündeme getirmesinin ardından, tesislerin bakıma alınmasını sağladı.

 Palandöken`in "Çim sahada, yağlı güreş!" başlıklı manşet haberinin ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler yanlışından döndü ve kulüp tesislerini kapsamlı bir bakıma aldırdı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü`nün sadece sararıp, solan çim sahanın çimlerini biçip, `göstermelik` bakım yaptıktan sonra elini çektiği tesislere Büyükşehir Belediyesi sahip çıkma kararı aldı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Palandöken`de yeralan haberin ardından verdiği talimatla kulüp tesislerini bakıma aldırdı. Başkan Küçükler`in talimatı üzerine harekete geçen ESKİ Genel Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, dün sabah saatlerinden itibaren kulüp tesislerinde çalışma başlattı. 

TEPEDEN TIRNAĞA TADİLAT
Kulüp binasındaki su kaçaklarının tespit edilmesi ve yok olmak üzere olan çim sahanın bakıma alınmasıyla işe başlayan belediye çalışanları, Başkan Küçükler`in talimatı doğrultusunda kulüp tesislerini tepeden, tırnağa tadilata aldı. 
Önceliği patates tarlasını andıran bir görünüm alan çim sahayı kurtarmaya veren belediye çalışanları, sahanın sulama sistemini devreye sokmaya çalışıyor. İlk etapta uzun borularla sahanın sulanmasını sağlayan ekipler, sulama için gerekli aparatların temin edilmesiyle birlikte, sahanın bakımına yoğunlaşacak. 
TARLAYA DÖNEN SAHA 
YEŞERTİLECEK
ESKİ Genel Müdürlüğü`ne bağlı ekipler ise eski ve yeni tesis binasında patlayan su borularının tamiri için harekete geçti. Kulüp tesislerinde ekipler hummalı bir çalışma yürütüyor. 
Kulüp tesislerinin bulunduğu arazide de çevre düzenlemesi ve temizliği yapılacağı da bildirildi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bugünden itibaren otların biçimi ve çevrenin düzenlemesi için kolları sıvayacak.
Öte yandan, kulüp binasının girişinde bulunan bayrak direğindeki eskimiş ve yırtılmış Türk bayrağı ile Erzurumspor bayrağı da itfaiye ekipleri tarafından yenileriyle değiştirildi.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 6.4 ° / 2.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 7.6 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 12.3 ° / -0.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı