G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BAŞKAN SEKMEN'DEN EMEKLİLERE MÜJDE

BAŞKAN SEKMEN

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim kampanyasında verdiği sözü yerine getirerek kentteki tüm emeklilere yönelik önemli bir indirim müjdesi verdi. Emekliler için çeşitli sosyal olanaklar sunacak olan Sekmen, ye


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim kampanyasında verdiği sözü yerine getirerek kentteki tüm emeklilere yönelik önemli bir indirim müjdesi verdi. Emekliler için çeşitli sosyal olanaklar sunacak olan Sekmen, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Emekliler Kıraathanesi Açılıyor

Başkan Sekmen, kentte Emekliler Kıraathanesi açılacağını belirterek, “Şehrimizde bulunan tüm emekli vatandaşlarımız sosyal tesislerimizden %20 indirimle faydalanacak” dedi. Sekmen, bu projenin emeklilere sosyal hayatta daha aktif olmaları için fırsatlar sunacağını vurguladı.
Yeni uygulamayı duyurmak amacıyla düzenlenen toplantıya AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Erzurum Bölge Müdürü Nizamettin Durmuş ve Erzurum Emekliler Derneği Başkanı Zekeriya Aras da katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Sekmen, emeklilik hayatının bir son değil, yeni bir başlangıç olduğunu belirterek, emeklilerin sosyal tesislerden %20 indirimli faydalanmasını sağlayacaklarını açıkladı.

Sosyal Hizmet Anlayışı vurgusu 

Sekmen, “Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir anlayışla üretken belediyecilik vizyonumuzu sürdürüyoruz. Belediyecilik vizyonumuz kapsamında gerekli olan her şeyi yaparak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz” dedi. 
Başkan Sekmen, emeklilere yönelik bu yeni uygulamanın, sosyal güvenlik kurumları ve emekliler derneği ile işbirliği içinde hayata geçirileceğini de sözlerine ekledi.



CEM ATMACA'DAN AN İTİBARİYLE

CEM ATMACA'DAN AN İTİBARİYLE

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN SEKMEN' EMEKLİLERE MÜJDE
  • Pazartesi 24.7 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Salı 20 ° / 9.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 19.6 ° / 7.5 ° Güneşli