G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Başkan Orhan İnşaat Mühendisleri ile istişare etti

Başkan Orhan İnşaat Mühendisleri ile istişare etti

Başkan Orhan İnşaat Mühendisleri ile istişare etti

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. 

Şube Başkanı İlhan Tohumcu ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda Başkan Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları, imar planı ve yeni yapılaşmalarla ilgili bilgiler verdi. 

İlçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Ilıca`nın önemli bir bölümünün yeniden inşa edileceğini ve bu çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Başkan Orhan, Ilıca`nın merkezinde 380 konut, 114 işyeri ve 800 kişilik bir caminin inşaatının başladığını vurguladı.

HER TÜRLÜ ÖNERİ VE TEKLİFE AÇIĞIZ

Sivil toplum örgütleriyle sürekli işbirliği ve istişare içerisinde olduklarını, ifade eden Başkan Orhan, "Ortak akla önem veren, istişareyi hizmet vizyonun merkezine yerleştiren bir belediye başkanı olarak, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Aziziye için her türlü teklif, öneri ve eleştiriye açığız. İlçemizi daha güzel ve görsel estetiği olan bir konuma getirmek için çalışıyoruz. Bunun için özellikle ilçemizin yeniden inşası noktasında, işinin uzmanı inşaat mühendisleriyle bir araya geldik. İnşaat mühendislerimizin ilçemizin imarı ve planlamasıyla ilgili görüşlerini çok önemsiyoruz. Kentsel dönüşümün önemli bir merkezi olan ilçemizde bu tür istişareleri ve farklı meslek gruplarıyla benzer toplantıları arttırarak devam ettireceğiz." dedi.

ÖRNEK BİR İLÇEYİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu`na da istişare toplantısı için teşekkür eden Başkan Orhan, "Sürekli bir araya gelelim. Biz yapacaklarımızı anlatalım, sizler önerilerinizi sunun. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Yapılaşmayla ve imarla ilgili çalışmalarımızda inşaat mühendislerimizin önerileri bizim için kıymetlidir. Bu öneriler her zaman bizim gündemimizde öncelikli olacak ve ortak aklın önemli bir ayağını oluşturacaktır. Bunun için sürekli toplanalım, istişare edelim. İlçemizde yürütülen kentsel dönüşüm ve yeni imar uygulamalarını uzman desteğiyle sürdürüp, çok güzel, örnek bir ilçeyi birlikte inşa edelim. Çünkü gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras, altında sivil toplum örgütlerimizin ve bizlerin imzasının bulunduğu projeler olacaktır." ifadelerini kullandı.

TOHUMCU: İSTİŞARELER, ŞEHRİN DÖNÜŞÜMÜNE KATKI SUNACAKTIR

Toplantıda İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ve imarla ilgili görüşlerini aktardılar. Tohumcu, "Aziziye Belediye Başkanımızın mühendisler odası ile yaptığı istişare toplantısı oldukça verimli geçti. İlçede uygulanacak projelerle ilgili bilgi edindik, mühendis arkadaşlarımızla görüşlerimizi ve önerilerimizi sunduk. Bu tür istişare toplantıları şehrin gelişimine, değişimine ve dönüşümüne büyük katkı sunacaktır. Biz oda olarak, istişarelere ve işbirliğine her zaman açığız. Belediye başkanımızın projelerini aktararak, görüşlerimizi aldığı ve son derece verimli geçen istişare toplantısı için de kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

 



ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

MAHMET UÇAR ŞEHRİN YÜREĞİNE DOKUNUYOR

  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli