G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Belediye Personeline Bayram İkramiyesi

Belediye Personeline Bayram İkramiyesi

Belediye Personeline Bayram İkramiyesi

 

 BELEDİYE PERSONELİNE BAYRAM İKRAMİYESİ

Palandöken Belediyesi, işçilerine Ramazan Bayramı öncesinde 500 ile 650 TL tutarındaki ikramiyelerini maaşıyla birlikte ödeyecek. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların, talimatları doğrultusunda 110 çalışan Belediye işçi personeline ikramiye ödenmesi için sürdürülen hazırlıklar tamamlandı. Maaş ve ikramiye ödemeleri ile belediye kasasından net 58 bin 455 TL para çıkacak. 

Kıdem, hizmet yılı ve kadro vasıflarına göre düzenlenen ve personel başına 500 ila 650 TL arasında değişen ikramiye tutarları işçilerin banka hesaplarına maaşıyla birlikte yatırılarak personele çifte bayram yaşatılacak.
Belediye Başkanı Bulutlar, görev süreleri içinde personelin her türlü hak ve alacaklarına özel bir önem verdiklerini belirterek, "Personelimizin henüz alın terleri kurumadan ikramiyelerini ödeme konusuna daima özel bir hassasiyet gösterdik. Ramazan bayramı öncesinde işçi personelimizin maaşıyla birlikte ikramiyelerini ödeyerek moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutarak ve şehrimize hizmet noktasındaki çalışma hayatlarına katkıda bulunmayı amaçladık. Daha bundan üç yıl öncesine kadar işçisine borçlu olan bir belediye konumunda iken ve işçisinin 1999 yılından beri alacağı olan bir belediye borç batağında hacizler kısacında iken şükürler olsun bugün itibariyle ne çalışan personelimize nede piyasaya tek bir kuruş borcumuz yok. Bu bizleri mutlu ve huzurlu ediyor çünkü başımızı yastığa koyarken bu şehre hizmet edenin karnını tok huzurlu ve mutlu olduğunu biliyoruz. Daha şimdiden bütün hemşerilerimizin ve personelimizin Ramazan Bayramını kutlar sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli