G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BİATLON MİLLİ TAKIMINA MORAL ZİYARETİ

BİATLON MİLLİ TAKIMINA MORAL ZİYARETİ

BİATLON MİLLİ TAKIMINA MORAL ZİYARETİ

BİATLON MİLLİ TAKIMINA MORAL ZİYARETİ

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe Kandilli Kayak Tesislerinde antrenman yapan Biatlon milli takımına moral ziyaretinde bulundu.
Erzurum`da 27 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan UNIVERSIADE oyunlarında yarışacak olan Biatlon milli takımına antrenman esnasında moral ziyaretinde bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, sporcularla tek tek ilgilendi.Erzurum Kandilli Biatlon tesislerinde gerçekleşen ziyarette, sporcular ve antrenörlerden yarışlar ve antrenmanlar hakkında detaylı bilgi alan Akgül, milli takıma sonsuz güvendiğini belirterek, ``Burada yapacağınız mücadele ülkemiz ve spor adına önemli, Erzurum`dan sonra Türk sporu bir milat yaşayacak. Siz bu miladın baş kahramanları olacaksınız. Her branşta dünyanın en iyi çalıştırıcılarını ülkemize getirerek sizlerin daha iyiye, daha ileriye gitmesini sağlayacağız. Bu sadece bizim değil sizinde gayretinizle de alakalı. Ben size bu konuda sonsuz güveniyorum`` dedi. 
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül`ün yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık`ın da bulunduğu ziyarette Biatlon tesisleri ve son hazırlıklar ile de yakından ilgilenen Akgül, yetkililerden detaylar hakkında bilgi aldı. Yarışların sorunsuz bir şekilde ilerleyeceğini belirten Akgül, ``Şuanda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil, her şey yarışlara uygun bir şekilde ayarlandı. Tüm tesislerimiz hazır durumda.`` dedi.
Kandilli Kayak tesislerinde bulunan kamp eğitim merkezine de giren Genel Müdür Akgül, odaları ve yemekhaneyi inceleyerek tesisten ayrıldı. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı