G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

BÜYÜKŞEHİR`DEN MUHTARLARA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR

BÜYÜKŞEHİR`DEN MUHTARLARA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR

BÜYÜKŞEHİR`DEN MUHTARLARA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR

BÜYÜKŞEHİR`DEN MUHTARLARA MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR

Büyükşehir Belediyesi (EBB) tarafından kura ile muhtarlara masaüstü bilgisayarı dağıtıldı.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler`in katılımıyla, Belediye Meclis Salonu`nda 40 mahalle muhtarına kura sonucu bilgisayar dağıtıldı. Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum
Şubesi`ne kayıtlı muhtarlara daha önce de belediye tarafından 30 bilgisayar verilmişti. EBB Başkanı Ahmet Küçükler, muhtarların önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini belirterek, yıl sonuna kadar bütün muhtarlara masa üstü bilgisayar dağıtmayı hedeflediklerini kaydetti. Mahalle muhtarlık binalarının da birleştirilmesi için proje geliştirdiklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, `Vani Efendi, Kuloğlu ve Şeyhler mahalleleri birbirine çok yakın.Muhtarların daha rahat hizmet sunabilmesi için 3 mahalle muhtarlığına ortak bir büro yapıp burada halka daha hızlı ve rahat hizmet sunmalarını hedefliyoruz.` dedi.
    Mahalle statüsündeki köy muhtarlarının asfalt yol talebini de dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, yıl içerisinde bütün köy yollarının asfaltlanacağı sözü verdi. Küçükler, İl Özel İdaresi ve Karayolları ile yaptıkları protokol gereği sorumluluk alanlarındaki köy yollarının asfaltlanmasına öncelik vereceklerini belirterek, `Köy yollarını asfaltlayacağız. Bunun için gerekli görüşmeleri Karayolları ve İl Özel İdaresiyle yaptık. Stabilize yollarda kimseyi otomobilleriyle seyahat ettirmeyeceğiz.` diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.7 ° / 4.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.2 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 8.1 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu