G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

CHP´NİN ERZURUM´DAKİ ATOM KARINCASI SERHAT CAN EŞ

CHP´NİN ERZURUM´DAKİ ATOM KARINCASI SERHAT CAN EŞ

CHP Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş, "Erzurumlu bu seçimlerde AKP´yi cezalandırırsa kimse şaşırmasın."

 

 

CHP´nin Erzurum´daki ?Atom Karıncası´ olarak değerlendirilen 4. Sıra Milletvekili Adayı Serhat Can Eş, Şenkaya´daki mahalle ve köylerdeki ziyaretlerini tamamladı ve Erzurum Merkez´de çalışmalarını hızlandırdı.
 
CHP´nin Erzurum´daki  ?Atom Karınca´sı Serhat Can Eş´in dağ köylerinden sonra düze indi ve bugün programının büyük bir kısmını Erzurum Merkeze ayırdı. Serhat Can Eş ile birlikte dolaşan CHP heyetine gösterilen yoğun ilgi ve alaka; ?Serhat Can Eş Gönülleri fethetti´, ?CHP bu seçimde gümbür gümbür geliyor´ yorumlarını da beraberinde getirdi.

Önceki gün Şenkaya´da seçmenle kucaklaşan  Serhat Can Eş, Erzurum´un siyasi tarihinde sürekli iktidar partilerine büyük destek verdiğini hatırlatarak, Son 16 yılda da ?Erzurum AKP´ye kamyon dolusu oy verdi ama karşılığında bir kaşık hizmet alamadı. AKP bugün de Erzurum´u çantada keklik olarak görmeye devam ediyor. Şayet Erzurumlu bu seçimlerde AKP´yi cezalandırırsa kimse şaşırmasın. Madem oy alıyorsun hizmet için alacaksın, sırtını dönmek için değil. Seçimler ilan edildi yine akın akın Erzurum´a gelmeye başladılar. Sözde Erzurum´a çağ atlatacaklar! 16 yıldır neredeydiniz, elinizi tutan mı vardı? 16 yıldır hangi uykudaydınız?? dedi. 

Şenkaya´ya bağlı dağ köylerinde hiç kimsenin uğramadığı yerleşim yerlerine gittiğini v vatandaşlarla uzun uzun sohbetler edip sıkıntılarını dinlediğinin altını çizen Eş, ?Gördüğümüz manzara dahi anlatılacak düzeyde değil. Yol yaptık diyorlar yol yok, gelip bir de buralarda söylesinler. çoğu köyümüzde içme suyu problemleri devam ediyor. İşte AKP´nin adaleti bu kadar. Seçimden seçime kadar!? ifadelerini kullandı.



  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı