G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı´nda konuştu. Erdoğan: "Bizim için her an, her gün anneler günüdür. Annelerin ellerinden öpüyorum." dedi. Erdoğan, İbrahim Sadri´nin okuduğu "Hoşçakal Anne" şiirinde gözyaşlarına hakim olamadı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı´nda tüm annelerin annelerin gününü kutladı. Erdoğan, "Bu hayırlı günün tüm kadınlar için hayırlara temenni olmasını diliyorum" dedi.

"BİZİM İÇİN HER AN ANNELER GÜNÜ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, "Biz anneleri ayaklarının altı öpülesi olarak bildik ve öyle yaşadık.Anne faklı bir varlıktır. Bizler onların eseriyiz. Onlar bizler için çok çileler çekti, ne kadar çile çektiklerini kendi kızlarımda da görüyorum. Bizim için her an, her gün anneler günüdür. Annelerin ellerinden öpüyorum." diye konuştu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Programda Anneler Günü nedeniyle kürsüye davet edilen İbrahim Sadri,?Hoşçakal anne? isimli şiirini okudu. Duygulanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözyaşlarını tutamadı. Erdoğan şiiri okuduktan sonra kürsüden inen İbrahim Sadri ile tokalaştı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın gözyaşlarını tutamadığı o anlar:



  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli