G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Cumhurbaşkanı tespihini hediye etmişti

Cumhurbaşkanı tespihini hediye etmişti

Pasinler ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Dölekli´nin yeğeni olan Atilla Dölekli (39), seçim çalışmaları sırasında okulları gezerken meydana gelen kazada hayatını kaybetti

 

 

Pasinler´de her yaş ve her kesim tarafından saygıdeğer kişiliğinden dolayı sevilen işadamı Atilla Dölekli geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Pasinler ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Dölekli´nin yeğeni olan Atilla Dölekli (39), seçim çalışmaları sırasında okulları gezerken meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

saat 12.30 sıralarında, Pasinler ilçesinde meydana geldi. Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti´den Pasinler´de aday gösterilen Ahmet Dölekli, oy kullandıktan sonra, içinde akrabalarının da bulunduğu otomobille okulları dolaşmaya başladı. Altınbaşak Mahallesi´nden ilçe merkezine giden Atilla Dölekli yönetimindeki 06 GVN 14 plakalı otomobil, iddiaya göre, kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, takla attı. Kazada AK Parti´li aday Ahmet Dölekli, yeğeni Atilla Dölekli, amcası Mennan Dölekli ile diğer akrabaları Emre Kurt ve Tahir Akçay yaralandı. Erzurum, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Acil Servisi´ne kaldırılan evli ve 2 çocuk babası Dölekli doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Pasinler´de İbrahim Hakkı Camiinden kaldırılacaktır. 

ANADOLU HABER GAZETESİ Ailesi olarak merhuma Allah´tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.  



  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false