G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum`da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum`da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum`da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın İşte Konuşmaları 

 
Sizleri En kalbi Duygularımla Hasretle ve özlemle Selamlıyorum Hele Dadaş Hoşmusan Maşallah Dadaş Hoşsa bitmiştir. Allah sizlerden Razı olsun Biz Sizlerle Gurur Duyuyoruz 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde bu kardeşinize Destek oldunuz Ahde Vefanız için Şükranlarımı Sunuyorum. İnşallah Bu İtimatınıza layık olacağım. Başbakanlık döneminde milletin yanında yer aldıksa ve Cumhurbaşkanlığı Dönemindede Erzurum`un Yanında olmaya devam edeceğim Biz Sizlerle Yola çıkarken Ne dedik Dik duracağız Eğilmeyeceğiz Ne bir makam ne bir güç Bu dünyada bizi Eğdiremedi Biz Sadece Rabbimizin huzurunda rukü`da eğiliriz 
 
Kardeşlerim 12 Yılda Başbakanlığım döneminde 13 Katrilyonluk yatırım yapıldı Halep ordaysa Arşın Erzurum`da Erzurum ve Rize arasında şuanda Ovit tünelini yapıyoruz Milliyetçilik Ferhat olmaktır Sende Ferhat olacaksın Şirine ulaşacaksın Asıl Milliyetçilik bu Biz efendi olmaya Değil bu millete hizmetkar olduk İnşallah bu yıl sonunda veya önümüzdeki yıl Ovit tüneli bitiyor Şimdi bunları soruyorum bunları yapmakmı milliyetçlik yoksa hizmetlemi oluyor Bunlar istismar siyaseti yapıyor.
 
Erzurum Marka şehir olma yolunda ilerliyor Dadaş Sana kurban Dadaş Erzurum Yeni Türkiye`ye hazırmı Erzurum Başkanlık Sistemine hazırmı Bu Milletin Başı ne zaman dara düşşe Erzurum Allahu Ekber diyerek Vazifeye koşmuştur. Bugün Erzurum Bir kez daha Allahu Ekber diyor 
Paralel örgütüyle Eş başkanlığıyla İçerde ve dışardaki Darbe Medyasıyla bir oldular Amaçları Türkiye`nin istikrarına darbe vurmaktır.Tayyip Erdoğan ne bir terör örgüyütle bir masaya oturmuş nede mektu göndermiştir. Hukuk ta bir kaide vardır idda sahibi iddasını ispatla mükelleftir Ha kılıçtaroğlu ha bahçeli bunların hepsi aynı Kılıçdaroğlu, bunu isptalamakla mükellefsin. Gleisn baksın Cumhurbaşkanlığı sarayı`nda nerede bir altın kaplama klozet var.Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki, Cumhurbaşkanı Külliyesi`ndeki klozetler altın kaplama" diyor. Bunu ispatlamakla mükellef, davet ettik, gelsin gezsin.

- Ey Kılıçdaroğlu, ne zamandan beri Beştepe Külliyesi`nin tuvaletlerini gezdin veya oraların temizliğini yaptın da bunların altın suyuna batırılmış klozet olduğunu öğrendin.

-Bana genel sekreteri cevap yazmış. "Önce orayı kaçak olmaktan çıkarın" Bunu yazan cahil cühela. Danıştay bunu 50 defa açıkladı. Ama bunlar hukuk da bilmez. Çünkü bunlar cahil cühela.

- Kılavuzu karga olanın vay haline. Bunların durumu bu. Yeni Türkiye`nin önünü kesmek istiyorlar.

-Diyarbakır`da Yasin Börü`yü 3. kattan bıçaklayarak öldürenler, arabayla üzerinden geçenler bunlar değil mi?

- Taksim`i Kabe ilan eden kim? Bunlar. Ama bizim Kabemiz Mekke`de

"DİYANET İŞLERİ`Nİ KALDIRACAĞIZ DİYORLAR"

- Diyanet`i kaldıracağız diyorlar. Bunun malum medya tarafından cilalanması anlamlı.

- Cumhurbaşkanlığı havuzundaki araçlardan birini Diyanet İşleri Başkanımıza gönderdim.

- Terör örgütününün olduğu parti bunu hazemedemez. Kendisi 320 bin liralık araca takarken, birçoğunun altında son model spor arabalar var.

- Kılıçdaroğlu, imam hatipleri kapatamayacağınız söylüyor. 1+8+4 ne demek?

- Yeni Türkiye`nin önünü kesmek isteyenler kimler? Nasıl bir araya geliyorlar görüyorsunuz?

- Iğdır`dan geliyorum. `Tehdit` ediyorlar` diyorlar.

- Milliyetçi olduğu iddasındaki parti, İç Güvenlik Paketi`ni bölücü örgütün güdümündeki parti ile iş birliği yapıp engellemeye kalktı.

- Bunlara 5 koyun verin kaybedip gelirler. 3.5 yılda erken seçime gittiler. Bunlar milliyetçi öyle mi?



Yıldırım;Terörle mücadelede geri adım yok

Başbakan Binali Yıldırım, "Terörle mücadelemizde kararlılığımız aynen devam ediyor.

2017´de Tatiller hangi güne denk gelecek ?

2016 yılında uzun bayram tatilleri ile rahat bir yaz dönemi geçiren vatandaşı, 2017 yılında daha fazla mesai saati bekliyor.

Bu Haber SGK Borcu olanları ilgilendiriyor

Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren af yasası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) alacaklarının yeniden yapılandırmasına ilişkin önemli maddeler içeriyor.

FETÖ elebaşı Gülen: Pişman değilim .

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı, terör örgütü FETÖ´nün elebaşı Fetullah Gülen, örgütün faaliyetleri için, "Bu bağımsız olmanın bedeli olarak tanımlanabilir. Ben pişman değilim" dedi.

İş kurmak isteyen gençlere müjde

Hükümet Gençleri iş sahibi yapmak için kolları sıvadı.

Korgeneral Zekai Aksakallı aşiret liderleri ile görüştü

15 Temmuz´un kaderini değiştiren Dadaş komutan Zekai Aksakallı, Cerablus´ta ÖSO komutanları ve aşiret liderleriyle bir araya geldi

TSK´dan Cerablus açıklaması

Suriye´nin Cerablus şehrine yapılan Fırat Kalkanı Operasyonu ile ilgili TSK´dan açıklama geldi.

Türkiye Cerablus´a girdi

Terör örgütü DAEŞ´in Suriye topraklarından Türkiye ile doğrudan temas kurduğu son nokta olan Cerablus´a gece saatlerinde bordo bereli özel kuvvetler girdi, harekatı Zekai Aksakallı yönetiyor.

Bakan Ala´dan İstihbarat açıklaması

Bakan Ala Hükümet olarak İstihbarat teşkilatlarının yeniden yapılanması konusunda bir çalışma yürütüyoruz dedi.

Teröristbaşı Gülen´in doğduğu ev umumi tuvalet yapılacak

FETÖ terör örgütünün başı Fetullah Gülen´in Erzurum´daki doğduğu evin umumi tuvalet yapılacağı öğrenildi.

Meclis´te büyük tasfiye! Açığa alındılar

Meclis´te FETÖ operasyonu devam ediyor. Genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları olmak üzere 30 yönetici açığa alındı.

RTÜK´ten flaş karar

RTÜK, darbe girişiminde bulunan FETÖ ile ilişkili olan radyo ve televizyon kuruluşlarını kapattı.

  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false