G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

DADAŞ FİLM FESTİVALİ`NİN ONUR KONUĞU SULTAN OLDU

DADAŞ FİLM FESTİVALİ`NİN ONUR KONUĞU SULTAN OLDU

DADAŞ FİLM FESTİVALİ`NİN ONUR KONUĞU SULTAN OLDU

DADAŞ FİLM FESTİVALİ`NİN ONUR KONUĞU SULTAN OLDU 

Erzurum Yeşilçam`ın `Sultan`ı Türkan Şoray`ı bağrına bastı. Bu yıl 5`ncisi düzenlenen Dadaş Film Festivali`nin onur konuğu olarak Erzurum`a gelen ünlü sanatçı, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kırmızı karanfil yağmuruna tutulan Şoray, ilk kez geldiği Erzurum`da kendisine gösterilen ilgiye çok şaşırdığını söyledi.

Festival kapsamında, Çifte Minareli Medrese içerisinde oynadığı 31 filmde giydiği 57 kostümün sergilendiği "Türkan Şoray Kıyafet ve Afiş" sergisinin açılışına katılan Türkan Şoray, Erzurumlular`ın yoğun ilgisini gördü. Medrese içerisindeki sergiyi güçlükle gezebilen Şoray, hayranlarının kendisine sürekli kırmızı karanfil hediye etmesinden çok mutlu olduğunu belirterek, "Erzurum`da bugün sanki kırmızı karanfil yağıyor. İlk kez Erzurum`a geliyorum ve bugüne kadar neden gelmemişim diye de iç geçiriyorum" dedi.

ÜNİVERSİADE ERZURUM?A HAYIRLI OLSUN

Bu arada ünlü sanatçıya, UNIVERSIADE Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz tarafından 27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında Erzurum`da yapılacak olan Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları`nın tanıtım ürünlerinden hediye edildi. Şoray, "Olimpiyatlar Erzurum`a hayırlı olsun" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.2 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı