G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

"Daha İyi Bir Hizmet İçin Adayım"

Emre Akar, Aralık ayında yapılacak olan Erzurum Şöförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Erzurum Şöförler ve Otomobilciler Odası genel kurul toplantısı Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Erzurum Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına Aday olduğunu açıklayan Emre Akar, Daha iyi bir hizmet için aday olduğunu belirten Emre Akar, ?2017 Aralık ayı içerisinde Erzurum Şöförler ve Otomobilciler Odası genel kurulu yapılacak. Yapılacak olan bu genel kurulda başkan adayıyım dedi.

Akar gazetemize yaptığı açıklamada, oda mensuplarının sorunlarına çözüm üretmek, yeni projeler hayata geçirmek amacıyla Erzurum Şoförler ve Otomoblcler Odası Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Başkan seçilmes halinde Oda üyeleriyle birlikte el ele, yan yana hareket edeceklerini ifade eden Akar, şunları kaydetti: ?Malumunuz olduğu üzere Aralık ayında ilimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Erzurum Şoförler ve Otomoblcler Odası Başkanlığı seçimleri yapılacaktır. 

Biz bu kararı alırken çok geniş kesimlerden oluşan kişi ve STK temsilcileriyle istşarelerde bulunduk. Sonunda harama uzanmamış, kire çamura bulaşmamış ellerimizi size uzatmaya karar verdik. Asla karanlık diye tabir edilen kişi ve odaklarla bir araya gelmemiş ve gelmeyecek olan bu kardeşiniz, Allah´ın izni ve sizlerin de teveccüh göstermesi ile muvaffak olacaktır diye ümitliyz. Atalarımız der ki, yol yürüyenin, emanet taşıyanındır. Eğer nasip olur emanet omuzlarımıza yüklerseniz sorunlarımız var çözüm çarelerini belli bir grup veya zümre ile deiğl sizlerin teveccühünü kazanan temsilciler ile beraber çözeceğiz.

Buradan basınımız aracılığıyla duyurulmasını istyorum ki size tek bir söz verebilirim. Adaletli olmak, şeffaf olmak. Değerli oda mensuplarının karakterlerini, şahsiyetlerini, kişiliklerini kendi karakterimiz, şahsyetimiz ve kişiliğimiz olarak bilmektir. Eğer omuz omuza, el ele, Yan yana, olabilirsek binlerce üye sayımız ile önümüzde duracak bir engel olmadığını herkes görecektir.?



Anahtar Kelimeler: Daha Hizmet İçin Adayım
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli