G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Delegeler Şikayetçi

Delegeler Şikayetçi

Delegeler Şikayetçi

228 Şubat?ta yapılacak temayül öncesi AK Parti?den aday adayı olanların, oy kullanacaklara ard arda attığı telefon mesajlarına büyük tepki gösterdiler.

AK Parti Erzurum`da aday adayı yağmuru yaşanıyor. Bu adaylar 28 Şubat 2015 tarihinde yapılacak temayül yoklaması nedeniyle oy kullanacak delegeleri mesaj yağmuruna tutuyorlar.

AK Partililer, mesaj yağmurlarına da büyük tepki göstererek, ?Bizi seçimden seçime mesajla kandıracaklarını zannediyorlar. Boşa mesaj atıyorlar. Biz gönlümüzdeki adayları çok iyi biliyoruz. Bunun için boşa mesaj parası vermesinler? diye uyarıda bulundular.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri nedeniyle tüm partilerde aday adaylık heyecanı yaşanıyor. AK Parti Erzurum`da 28 Şubat?ta yapacağı temayül nedeniyle oy kullanacak partilileri, aday adayları adeta mesaj yağmuruna tutuyorlar. Bu nedenle, mesajlara tepki gösteren AK Partililer, ?Mesaj gönderenlere oy vermeyeceğiz. Seçimden seçime bizi hatırlayan aday adaylarıyla bir işimiz yok? derken,



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı