G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

DENETİMDE KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAYACAK

DENETİMDE KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAYACAK

DENETİMDE KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAYACAK

DENETİMDE KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAYACAK 

25. Dünya Üniversiteler arası kış oyunlarına iki günden az bir zaman kaldı. Şehirde yiyip içme ve konaklama konusunda hassas davranan kamu kuruluşları tüm imkanlarını seferber etti. Erzurum merkezde oyunların sonuna kadar gıda sağlığı konusunda sıkı denetimler uygulanacak. İl Tarım Müdürü Mustafa Altun, denetimlerde kimsenin gözünün yaşına bakılmayacağının sinyalini verdi.

DENETİMLER ARTIRILDI

Herkesİn büyük heyecanla beklediği Kış oyunları için tüm kamu kuruluşları adeta seferber olmuş durumda. Sağlıktan. ulaşıma kadar her tedbirin alındığı organizasyon hazırlıklarında Tarım İl Müdürlüğü de boş durmadı. Şehir merkezinde misafirlerin daha hijyenik şartlarda gıda ihtiyacını sağlaması için denetimlerini aralıksız sürdüren Tarım İl Müdürlüğü aksi durumda kimsenin gözünün yaşına bakmayacak.

ÇEVRE İLLERDEN DESTEK GELDİ

TarIm İl Müdürü Mustafa Altun 2011 Kış oyunları Süresince Öncelikli Olarak Yabancı Ülkelerden gelecek olan Devlet Adamları Ve protokolün Kalacağı Otelde Olmak Üzere Tüm Şehirde Sağlık Seferberliği Başlatacaklarını söyledi. Tüm Lokanta ve Gıda Maddelerinin Satışının yapıldığı işletmelere sıkı denetimler uygulayacaklarını söyleyen Altun, Altı Tarım İl Müdürlüğünün Çevre illerden de Destek aldıklarını haftanın Her günü ve Hafta sonu dahil olmak üzere 2011 Kış Oyunları Süresince Sağlık kontrollerinin Altı ayrı ekibin olduğunu denetimlerin aynı zamanda eğitici olacağını belirtti.a



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı