G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

DHA Başarılı Gazeteci Turgay İpek´e Emanet

DHA  Başarılı Gazeteci Turgay İpek´e Emanet

Kadir Sabuncuoğlu´nun vedasından sonra başarılı gazeteci Turgay İpek, Erzurum Bölge Temsilcisi olarak atandı.

Doğan Haber Ajansı (DHA) Erzurum Bölge Temsilciliği´ne aynı kurumda yıllardır muhabir olarak görev yapan Turgay İpek getirildi.
 
Uzun süre DHA Erzurum Bölge Temsilciliği yapan Kadir Sabuncuoğlu´nun vedasından sonra boşalan göreve DHA Genel Müdürlüğü Turgay İpek´in getirilmesine karar verdi. 1968 yılında Erzurum´da dünyaya gelen Turgay İpek, 1983 yılında Milliyet Gazetesi´nde gazeteciliğe adım attı. 2000 yılında Hürriyet Haber Ajansı ile Milliyet Haber Ajansı´nın birleşmesi sonucu kurulan Doğan Haber Ajansı´nda muhabir olarak görev yapmaya başladı. 
 
Uzun yıllar DHA´da muhabir olarak görev yapan İpek, Erzurum Bölge Temsilciliğine atandı. Ülke genelinde yeniden yapılanmaya giden DHA Erzurum Bölge Temsilciliği´nde gazeteci Turgay İpek´le birlikte başarılı gazeteciler Hümeyra Pardeli ile Zafer Kumru görev yapacak.
 
1 Ekim 2017 tarihi itibariyle DHA Erzurum Bölge Temsilcisi olan Turgay İpek, "Görevimi muhabirlik ruhunu kaybetmeden sürdüreceğim. Ofiste birlikte çalıştığı Hümeyra, Zafer ve daha sonra bizlere katılacak olan arkadaşlarla birlikte habercilik adına ne varsa elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Görevi devraldığım ve uzun yıllar birlikte çalıştığım Kadir Sabuncuoğlu´nun dürüstlük ve meslek ahlakını kendimize hep örnek alacağız. Allah yardımcımız olsun" dedi.


  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı