G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Drogba, Son Maçına Çıkacak

Drogba, Son Maçına Çıkacak

Drogba, Son Maçına Çıkacak

Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz sezon ortasında transfer ettiği Fildişi Sahilli yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatmayacak. Didier Drogba, son haftadaki KayseriErciyesspor maçında taraftara veda edecek.

Drogba AYRILIK KARARI ALDI

Sarı-kırmızılı kulüp, Fildişi Sahilli futbolcuyla yola devam etmeyeceğini kendisine iletti ve önemli bir döneme son noktayı koydu.Uzun zamandır sözleşme yenileme konusunda temaslarını sürdüren taraflar geçtiğimiz günlerde masaya oturdu ve ayrılık kararı aldı.

Drogba: TÜRKİYE'DE ÇOK GÜZEL ZAMANLAR GEÇİRDİM

Görüşmede Didier Drogba yönetime,"Türkiye'de çok güzel zamanlar geçirdim. Bana gösterilen sevgi ve ilgiden çok memnun kaldım" dedi. Galatasaray yetkilileri de deneyimli golcüye emekleri için teşekkür ederek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

TARAFTARA VEDA EDECEK

Drogba, ligin son haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçındaGalatasaray'a veda edecek. Fildişi Sahilli yıldız, son kez Türk Telekom Arena'daki yerini alarak kadın ve çocukların yer alacağı tribünleri selamlayacak.

SON KEZ FORMA GİYMEK İSTİYOR

Didier Drogba, sembolik olarak maçın son dakikalarında oyuna girmek isteğini teknik heyete iletti. Teknik direktör Roberto Mancini, karşılaşmanın gidişatına göre yıldız futbolcuyu sahaya sürecek. GalatasarayKayseri Erciyesspor maçını kazanması durumunda ligi ikinci sırada tamamlayarak, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanacak.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı